Výrazne zmeny dizajnu nečakajte.

Smartfóny radu Samsung Galaxy S23 budú predstavené 1. februára. S blížiacim sa dátumom predstavenia postupne pribúdajú informácie a fotografie, ktoré odhaľujú viaceré aspekty tohtoročných vlajkových lodí kórejského výrobcu.

Najnovším materiálom, ktorý sa dostal na svetlo sveta skôr, ako sa mal, sú detailné fotografie zadnej strany modelov Galaxy S23 a Galaxy S23 Ultra. Zverejnil ich portál fmkorea.com. Fotografie neprezrádzajú v podstate nič nové a iba potvrdzujú nedávny únik marketingových materiálov – dizajn zadnej strany bude takmer identický s modelmi Galaxy S22/S22+ a S22 Ultra.

Hlavným medzigeneračným rozdielom v prípade smartfónov Galaxy S23/S23+ bude chýbajúci ostrovček okolo zadných fotoaparátov. Zadná strana tak bude obsahovať iba trojicu objektívov, ktoré vyčnievajú z konštrukcie. Takýto dizajn sa viac približuje verzii Ultra, ktorá nemala ostrovček ani pred rokom.

Ďalšie špekulácie o pripravovaných smartfónoch radu Galaxy S23 si môžete prečítať v našich starších článkoch.

Samsung Galaxy S23Zdroj: fmkorea.com
Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23 UltraZdroj: fmkorea.com
Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S23Zdroj: fmkorea.com
Samsung Galaxy S23

Zdroj: fmkorea

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit