Bude mať viac zaoblený displej ako jeho predchodca?

Po fotogalérii smartfónu Samsung Galaxy S23 sa na internete objavili detailné fotky najlepšie vybaveného modelu Galaxy S23 Ultra. Zverejnil ich portál nieuwemobiel.nl a pripravovanú vlajkovú loď kórejského výrobcu zachytávajú prakticky zo všetkých strán. Škoda len, že fotky nie sú dostupné vo vyššom rozlíšení.

Detailnejšie fotografie smartfónov radu Galaxy S23 publikoval aj Evan Blass. Tie zobrazujú prednú a zadnú stranu všetkých telefónov a vo všetkých farbách. Pripomeňme, že novinky budú oficiálne predstavené 1. februára o 19:00 slovenského času. Všetky dostupné informácie, ktoré sa doteraz objavili na internete, sme zverejnili v samostatnom článku TU.

V prípade Galaxy S23 Ultra sa očakáva, že ponúkne 6,8-palcový displej s rozlíšením 3088 × 1440 pixelov. Fotografie naznačujú, že displej by mohol byť ešte o trošku viac zaoblený v porovnaní s Galaxy S22 Ultra. Tento detail si všimol aj leaker Ice universe, ktorý okomentoval displej pripravovaného smartfónu slovami, že „dosahuje dokonalú rovnováhu medzi zakriveným a plochým dizajnom s čo najmenším vizuálnym rušením, čo je jedinečné medzi smartfónmi so zaoblenými displejmi.“

Galaxy S23 Ultra by mal ponúknuť aj 200 Mpx hlavný fotoaparát so zlepšenou stabilizáciou a zdokonaleným priblížením. A Samsung má vraj v rukáve ešte jedno prekvapenie, o ktorom doteraz nehovoril žiaden leaker (to sú ľudia, ktorí na internete v predstihu prezrádzajú informácie pod embargom), tak uvidíme, čím nás prekvapí 1. februára.

Samsung Galaxy S23 UltraZdroj: Samsung / nieuwemobiel.nl
Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S23 UltraZdroj: Samsung / nieuwemobiel.nl
Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S23 UltraZdroj: Samsung / Evan Blass
Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S23+Zdroj: Samsung / Evan Blass
Samsung Galaxy S23+
Samsung Galaxy S23Zdroj: Samsung / Evan Blass
Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23Zdroj: Samsung / Evan Blass
Smartfóny radu Samsung Galaxy S23

Zdroj: nieuwemobiel, Ice universe, evleaks

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit