Dostupná by mala byť v auguste.

Tohtoročná vlajková loď od Samsungu, Galaxy S24 Ultra, sa od svojho januárového uvedenia na trh dočkala viacerých aktualizácií, ktoré zlepšili množstvo vlastností a funkcií telefónu a zoptimalizovali aj kvalitu fotoaparátu.

Samsung však neprestáva zdokonaľovať svoj telefón a v auguste by mal sprístupniť novú aktualizáciu, ktorá citeľne zlepší kvalitu výsledných fotografií. O tejto aktualizácii sa hovorí už niekoľko mesiacov a podľa známeho leakera @UniverseIce bude konečne dostupná v auguste.

Ice Universe uvádza, že augustová aktualizácia výrazne zlepšila kvalitu fotoaparátu vlajkovej lode, pričom prináša optimalizácie vyváženia bielej, funkcie HDR, nadmerného spracovania obrazu, nadmernej expozície, spracovania tvárí na fotkách a tiež zoomu počas záznamu videa.

Universe tiež dodáva, že nová aktualizácia neobsahuje optimalizáciu teleobjektívu a nočného režimu s priblížením nad 10×. Samsung pracuje aj na zlepšení týchto dvoch funkcií a týchto optimalizácií sa dočkáme v niektorej z ďalších aktualizácií.

Zdroj: @UniverseIce

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem smart hodinky, Apple zariadenia a herné notebooky. Nájdete ma na sociálnych sieťach @roman_fitit