Za necelé dva týždne bude Samsung v Barcelone na MWC 2018 prezentovať svoju akciu s názvom Unpacked. 

Samsung Galaxy S9 a Samsung Galaxy S9+ budú čoskoro odhalené a odštartujú novú sezónu smartfónov. Okrem dvoch slúchadiel bude pre vlajkové lode pre rok 2018 k dispozícii aj množstvo nových doplnkov. A čo vás napadne ako prvé, pokiaľ sa bavíme o príslušenstve? Sú to samozrejme púzdra.

Oficiálne ochranné púzdra pre Samsung Galaxy S9 a Galaxy S9+ sa objavili na prvých obrázkoch. K dispozícii budú dva nové štýly – Hyperknit a ochranné púzdro so stojanom. Hyperknit ponesie na povrchu tkanú textúru, ktorá sa zvyčajne nachádza v oblekoch vyrobených pre športovú aktivitu. Na obale sa uvádza, že púzdro je ľahké a so športovým nádychom.

Pre tých, ktorí zaobchádzajú hrubšie so svojim telefónom, tak je vhodné použiť ochranný stojan, ktorý debutoval v minulom roku pri Samsung Galaxy Note 8. Tento stojan je certifikovaný podľa vojenského  štandardu (MIL-STD-810G-516.7) a pomôže vašemu Galaxy S9 / S9+ prežiť pád z výšky až 1,5m. Zariadenie tiež ochráni pred prachom, extrémnymi teplotami a je vybavený stojanom na sledovanie videa.

K dispozícii bude aj známe prevedenie púzdra so stojanom Clear View, ktoré bolo pôvodne predstavené už pri Samsung Galaxy Note 7. Toto príslušenstvo bolo “vzkriesené” pre Galaxy S8 / S8+. Púzdro umožní, aby Galaxy S9 alebo Galaxy S9+ boli použité ako stolové hodiny.

Ďalším spôsobom na zvýšenie štýlu je púzdro s LED displejom na zobrazenie upozornení, hovorov, úrovne batérie a čas.

Púzdro s názvom Alcantara bolo pôvodne predstavené pre Galaxy S8 a je vyrobené z mikrovlákna Alcantara. Jedná sa o mäkké mikrovlákno s prvotriednym prevedením a je dodávané s čipom NFC. Silikónový kryt Samsung je tiež späť, a rovnako ako všetko vyššie uvedené príslušenstvo bude k dispozícii tak ako pre Galaxy S9, tak aj pre Galaxy S9+.

Zoznam oficiálnych púzdier spoločnosti Samsung pre Galaxy S9 a Galaxy S9+ zahŕňa:

  • Alcantara Cover EF-XG960A / EF-XG965A – black, blue, mint, red;
  • Clear View Cover EF-ZG960C / EF-ZG965C – blue, gold, purple;
  • LED Flip Wallet EF-NG960P / EF-NG965P – purple;
  • Hyperknit Cover EF-GG960F / EF-GG965F – red, gray;
  • Protective Standing Cover EF-RG960C / EF-RG965C – black, silver;
  • Silicon Cover EF-PG960T / EF-PG965T – blue, gray, pink.

zdroj: phonearena

Prečítajte si aj:

Zľakli sa Samsungu? Huawei a LG vraj svoje vlajkové lode na veľtrhu MWC neukážu

 

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.