Predstavenia by sme sa mali dočkať v najbližších týždňoch. 

V posledných týždňoch sa na internete objavilo viacero nákresov nového tabletu Galaxy Tab S4. Všetky tieto nákresy majú jednu spoločnú vec, a tou je chýbajúce domovské tlačidlo. Na prednej a zadnej strane tabletu sa zároveň nenachádza žiaden snímač odtlačkov prstov, ktorý by umožňoval odomknúť zariadenie bez zadávania zbytočného kódu.

Firmware, ktorý bude v tablete Galaxy Tab S4 zároveň potvrdzuje to, že zariadenie bude mať skener dúhovky. Ten po prvýkrát Samsung použil v smartfóne Galaxy S7, no skener nebol veľmi prepracovaný a užitočný.

Tablet bude zároveň vybavený funkciou inteligentného skenovania. To v praxi znamená, že keď sa tabletu nepodari zoskenovať dúhovku, tak automaticky skenuje tvár a odomyká na základe zosnímania tváre.

Predstavenia tabletu Galaxy Tab S4 sme sa pôvodne mali dočkať na podujatí, kde sa Samsung chystal predstaviť aj novú vlajkovú loď Galaxy Note 9. Posledné dni sa však čoraz viac hovorí o predstavení na podujatí IFA 2018 v Berlíne na prelome augusta a septembra. 

Zdroj: Ubergizmo

Prečítajte si aj:

Samunsg Galaxy Note 9 a Galaxy Tab S4 na renderoch: Dizajnom neprekvapia

Značky: