Samsung spustil týždňovú akčnú ponuku s názvom Galaxy Week. 

Akcia prebieha od pondelka 22. 2. 2021 do nedele 14. 3. 2021. Pokiaľ si zakúpite jeden z vybraných prémiových smartfónov Samsung, získate navyše ako bonus bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds Live v hodnote 169 eur. Ponuka je dostupná v internetovom obchode www.samsung.sk.

Pokiaľ si počas akcie kúpite nové zariadenie z radu Galaxy Note20, Galaxy Z Fold2 5G alebo Galaxy Z Flip 5G, dostanete k nákupu bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds Live v akomkoľvek farebnom prevedení ako bonus. 

Galaxy Buds Live ponúkajú moderný dizajn, vysoký komfort pri nosení a čistý zvuk s bohatými basmi. Prednosťou slúchadiel je funkcia ANC, ktorá aktívne odfiltruje rušivé zvuky okolia.

Vymeňte starý za nový

Samsung však pripravil aj špeciálnu bonusovú kampaň „Vymeňte starý za nový“, ktorú môžete využiť do 30. apríla 2021. V rámci nej môžete od 1. 3. 2021 získať bonus v hodnote až 300 Eur navyše k výkupnej cene, ak si kúpite jednu z noviniek zo série Galaxy S21 5G a súčasne odpredáte svoj použitý funkčný mobilný telefón. Naspäť tak môžete získať až 630 EUR za váš starý telefón. Kompletné pravidlá získania výkupného bonusu vrátane vykupovaných modelov Samsung nájdete na internetovej stránke www.novysamsung.sk.

Podrobné informácie o akcii sú k dispozícii na stránke www.novysamsung.sk, alebo v článku nižšie.

Ak sa chcete dozvedieť viac o produktoch Samsung, vypočujte si aj podcasty On/Off by Samsung so Sajfom.

Prečítajte si aj:

Vymeňte starý za nový a získajte až 530 € naspäť za váš starý telefón

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.