Domáce kino v dome aj na terase.

Samsung predstavil úplne nový projektor s názvom The Premiere, ktorý vám z domácnosti urobí naozajstné kino. Je k dispozícii vo verziách s maximálnou uhlopriečkou 120 a 130 palcov (305 a 330 cm) a pritom šetrí priestor – potrebujete len vhodnú stenu. Vďaka minimalistickému dizajnu sa hodí do každej obývačky. Do výbavy patrí výkonný vstavaný basový woofer, podpora priestorového zvuku Acoustic Beam a špičková technológia trojitého lasera, vďaka ktorej sa môžete tešiť na skvelý obraz v rozlíšení 4K.

Okrem toho je model Premiere LSP9T prvým projektorom na svete s certifikáciou HDR10+, čo znamená bezkonkurenčnú kvalitu farieb a vynikajúci kontrast s výbornou kresbou detailov v jasoch i tieňoch. Tento rok bude k dispozícii v Nemecku, Veľkej Británii, Francúzsku, Švajčiarsku, Rakúsku, Holandsku, Belgicku, Taliansku, Španielsku a škandinávskych krajinách. O jeho prípadnej dostupnosti na Slovensku a v Čechách nebolo zatiaľ rozhodnuté.

Projektor Samsung The Premiere. Zdroj: Samsung

Samsung takisto opäť ukázal televízor The Terrace, svoj prvý model pre vonkajšie sledovanie. Televízor Terrace a rovnomenný soundbar spĺňajú nároky na certifikát IP55, takže im nevadí dážď, vlhkosť, prach ani hmyz. Soundbar Terrace podporuje technológiu Adaptive Sound, ktorá nastavuje zvukové parametre inteligentne podľa toho, čo práve sledujete.

Televízor The Terrace je vybavený antireflexnou technológiou, ktorá eliminuje odlesky, a priemerný jas 2000 nit v kombinácii s panelom QLED a rozlíšením 4K úplne vyhovuje vonkajšiemu sledovaniu. S modelmi The Terrace sa najprv stretneme v Nemecku, Francúzsku, Taliansku, Španielsku, Veľkej Británii a Švajčiarsku vo verziách s 55, 65 a 75 palcami (140, 165 a 190 cm).

O prípadnom predaji tohto modelu na Slovensku a v Čechách nebolo zatiaľ rozhodnuté.

Televízor Samsung The Terrace

Televízor Samsung The Terrace. Zdroj: Samsung

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Smartfón vo veľkosti televízora? Áno, volá sa The Sero

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit