Spoločnosť už pred časom predstavila svoje prvé skladateľné zariadenie.

Veľa fanúšikov značky je isto nadšených, pričom ich radosť sa pravdepodobne zvýši, keď uvidia, že Samsung podniká aj konkrétne kroky k predstaveniu konečného produktu skladateľného smartfónu. V novembri minulého roka sme mohli vidieť, čo má Samsung pre nás prichystané a indície nás pripravujú na to, že po boku novej rodiny Galaxy S10 sa predstaví aj Galaxy F (prípadne X).

Nech je skladateľné zariadenie v konečnom dôsledku pomenované akokoľvek, jedno je isté. Spoločnosť Samsung nás pozýva na konferenciu Unpacked 2019, ktorá sa bude konať 20. februára v San Franciscu a necháva aj znamenia, že tohtoročná nádielka noviniek bude skutočne bohatá.

Spoločnosť vyvesila na budovy v historickom centre Paríža dva obrovské billboardy s kórejskými znakmi. Znaky na nich nie sú náhodné a spolu podávajú informáciu o tom, že „Budúcnosť sa rozvinie (prvý billboard) 20. februára (druhý billboard)“.

Tentokrát Samsung príliš nemaskuje a nešifruje informácie na billboardoch a ide takmer priamo k podstate veci. Je pravdepodobné, že až do predstavenia smartfónu budeme musieť vychádzať z informácií, ktoré sme sa dozvedeli na novembrovej prezentácii. Vzhľadom na očakávanú prémiovú cenu je aj možné, že Samsung nakoniec bude musieť do samotného Unpacked 2019 na špecifikáciách zariadenia ešte trochu zapracovať, aby motivoval čo najviac používateľov ku kúpe.

Po niekoľkých rokoch špekulácií a únikov, sme už iba pár týždňov pred predstavením revolučného telefónu. Bez ohľadu na úspech alebo neúspech celého zariadenia, budeme svedkami niečoho nového, čo posunie celý trh so smartfónmi do úplne “nových vôd”.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Definitívny termín predstavenia Samsung Galaxy S10 je tu!

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.