Samsung spustil pred-objednávky na revolučné premietacie zariadenie The Freestyle.

Nie je to lacný špás

Zariadenie ponúka kvalitný obraz v ľubovoľných podmienkach a množstvo ďalšej zábavy aj na cestách. Odporúčaná cena je 999 Eur. Ak si ho predobjednáte, dostanete ako darček štýlové outdoorové puzdro a 90-dňovú garanciu vrátenia peňazí. Akcia platí v období do 13. februára 2022 alebo do vypredania zásob v e-shope samsung.sk a u vybraných predajcov elektroniky. Cena outdoorového puzdra je 59 Eur.

The FreestyleZdroj: Samsung
The Freestyle sa uplatní hlavne v kolektíve mladých ľudí

Nepotrebujete premietacie plátno

Samsung The Freestyle je zábavným zariadením určeným hlavne mladej generácii. Dá sa používať ako projektor, reproduktor alebo ako náladové osvetlenie. Vďaka svojmu kompaktnému tvaru a hmotnosti iba 830 gramov je ľahko prenositeľný. Na rozdiel od bežných projektorov umožňuje The Freestyle otáčať zariadenie o 180°. Obraz môže byť na stole, na podlahe, na stene alebo na strope a nepotrebujete na to žiadne premietacie plátno.

The FreestyleZdroj: Samsung
Premietať sa dá aj na strop

Funguje aj ako reproduktor či lampa

The Freestyle je vybavený funkciami automatického vyrovnávania a korekcie lichobežníkového skreslenia. Funkcia automatického zaostrovania zaisťuje ostrý obraz a to až do veľkosti 100 palcov. The Freestyle je vybavený aj dvojitým reproduktorom na verné zdôraznenie basov. Zvuk je vyžarovaný do všetkých smerov okolo projektora.

The FreestyleZdroj: Samsung
The Freestyle

Pokiaľ nie je The Freestyle práve využívaný ako projektor, môže po nasadení priesvitnej krytky objektívu slúžiť ako zdroj náladového osvetlenia. The Freestyle funguje aj ako reproduktor a dokáže analyzovať hudbu a synchronizovať s ňou vizuálne efekty.

A premietať sa dá aj bez elektrickej siete

The Freestyle je okrem pripojenia do bežnej elektrickej zásuvky možné napájať aj z externých batérií (napr. z powerbanky), ktoré podporujú štandard USB-PD s výkonom 50 W/20 V alebo vyšším. Dá sa teda použiť aj na miestach, kde nie je k dispozícii prívod elektrickej energie.

The Freestyle
Outdoorové puzdro pre The Freestyle

Spojiť sa dá aj s televízorom

The Freestyle ponúka aj funkcie, aké majú Smart televízory. Má vstavané streamovacie služby a funkcie na zrkadlenie a casting, ktoré sú kompatibilné s mobilnými zariadeniami so systémami Android aj Apple iOS. Môžete ho spárovať so smart televízorom Samsung (séria Q70 a vyššie) a prehrávať aj bežné TV vysielanie. A to aj vtedy, keď je televízor vypnutý.


Zdroje: vlastné, Samsung, CES 2022

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.