Prisľúbil to samotný generálny riaditeľ Samsungu.

V prvej polovici novembra počas konferencie Samsung Developer Conference v San Franciscu by spoločnosť Samsung mala predstaviť svoj prvý skladací telefón. Vývoj, ktorý je však už takmer u konca, je veľmi komplikovaný a v kľude sa môže tento telefón dočkať svojho predstavenia až v decembri. Konkrétny termín nie je istý, prísľub totiž hovorí o tomto roku a nie o konkrétnom termíne.

V prípade, že sa Apple a Huawei nebudú ponáhľať, tak Samsung bude vôbec prvou spoločnosťou, ktorá bude mať v portfóliu skladací telefón. O telefóne zatiaľ nevieme v podstate nič. Nepoznáme veľkosť displeja, taktiež nepoznáme žiadne z parametrov vnútorností. Do predstavenia zároveň ostane záhadou aj cena, ktorá však s vysokou pravdepodobnosťou prekoná hranicu tisíc dolárov.

Nedávno sa objavili špekulácie, ktoré hovoria o tom, že skladací telefón by mohol mať vo výbave 7,3-palcový displej použiteľný v najrôznejších variáciách poskladania. Treba však myslieť na to, že sa jedná len o špekuláciu. Všetko potrebné sa pravdepodobne dozvieme, až keď Samsung tento telefón predstaví.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Samsung predstavil na veľtrhu IFA 2018 prvý zakrivený QLED monitor na svete s podporou rozhrania Thunderbolt 3

Značky:

Komentáre sú uzavreté