Samsung prichádza s novým tyčovým bezvreckovým vysávačom Power Stick série VS6000KL.

Zariadenie 2 v 1 môžete využívať pri upratovaní veľkých plôch alebo ho v priebehu chvíle premeniť na praktický ručný vysávač na čistenie menších plôch, čalúnenia či nábytku.

Vysávač PowerStick je navrhnutý tak, aby ste ho mohli postaviť na akékoľvek miesto. Je skladný a šikovný na ovládanie. 180-stupňové telo zabezpečí rýchle manévrovanie okolo rohov, pod posteľou, zatiaľ čo väčšie kolieska zaistia stabilnejší a plynulejší pohyb.

Samsung Power Stick sa dodáva spoločne so špecializovaným príslušenstvom, ktoré je zabudované priamo do jeho rukoväte. Je len na vás, aký nadstavec si na upratovanie zvolíte. Vyznačuje sa okrem iného extrémnym sacím výkonom, vďaka čomu je zariadenie až 3-krát účinnejšie ako iné tyčové vysávače. Konštantný sací výkon priamo na motorickej turbo kefe je 10 alebo 30 W. Ovládanie výkonu je priamo na tele zariadenia.

Šťavu dodáva 21,6V lítiová vymeniteľná batéria (1800 mAh) poskytujúca výkon na viac ako 30 minút, v závislosti od zvoleného sacieho výkonu. Kapacitu batérie je možné skontrolovať na jej tele prostredníctvom LED indikácie.

Filtrácia Cyclone Force zabezpečuje konštantný sací výkon a odstreďuje nečistoty na kraj nádoby. Pomocou technológie EZClean následne viete odstrániť všetok prach a nečistoty, vrátane dlhých zamotaných vlasov. Pre vyprázdnenie nádoby EZClean Dustbin stačí stlačiť páku a jej obsah sa jednoducho vyprázdni.

Samsung Power Stick série VS6000KL je k dispozícii v dvoch farebných prevedeniach – bielej a modrej. Dostupný je za cenu 269 eur.