Televízor pre smartfónovú generáciu.

Samsung oznámil spustenie predaja televízora Samsung The Sero na Slovensku. Tento model patrí do tzv. dizajnovej línie televízorov značky Samsung, ktorá je navrhnutá, aby prinášala pridanú hodnotu vo forme dizajnu.

V prípade modelu The Sero spočíva pridaná hodnota v tom, že televízor môžete jednoducho spárovať so smartfónom a môžete ho využívať v režime na výšku aj na šírku. Televízor sa automaticky prispôsobí obsahu, ktorý posielate z telefónu do televízora a keď si napríklad pozeráte príbehy na Instagrame, televízor funguje na výšku. Následne sa prepnete do aplikácie YouTube, telefón otočíte na šírku a tomu sa prispôsobí aj samotný televízor.

The Sero vďaka svojmu unikátnemu dizajnu asi nebude univerzálnym televízorom pre každého a pravdepodobne nebude fungovať ako primárny televízor pre celú rodinu. Mladá generácia však z neho bude nadšená a tak je možné, že svoje publikum nájde práve v detských izbách.

Zľava – Samsung The Sero počas rotovania a v režime na výšku a umelecký televízor Samsung The Frame

The Sero je dostupný iba vo veľkosti 43 palcov. Ponúka rozlíšenie 4K, HDR10+ a využíva QLED panel. Súčasťou výbavy sú zabudované reproduktory s výkonom 60 W. Televízor obsahuje operačný systém Tizen s podporou aplikácií, obsahuje 3 HDMI porty a umožňuje prijímať signál cez anténu. Dá sa teda využívať aj samostatne bez prepojenia s telefónom.

Samsung The Sero je v predaji na Slovensku za cenu 1599 eur.

Samsung na tlačovej konferencii prezentoval aj ďalšie dizajnové televízory Samsung The Serif a Samsung The Frame. Detailnejšie si o nich môžete prečítať v týchto článkoch – Samsung The Serif sa prispôsobí akémukoľvek interiéru, Samsung The Frame je umelecký televízor.

Pozrite si televízor Samsung The Sero vo videu

Prečítajte si aj:

Samsung: Máme najlepšie televízory a budeme predávať stále viac. Toto budú telky pre rok 2020 (aj s 8K)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit