Na využitie akcie zostáva iba niekoľko dní.

Samsung je v oblasti televízorov jedným z najvýznamnejších hráčov na trhu. Výrobca pred pár dňami spustil predobjednávkovú akciu na tohtoročné modely svojich televízorov Neo QLED a OLED, ktorá potrvá až do nedele 9. apríla. Spoločnosť si v rámci tejto akcie pripravila aj bonus v hodnote 819 eur. Ide o mobilný projektor The Freestyle, ktorý v rámci akcie získate celkom zadarmo. 

Akcia sa vzťahuje na všetky modely televízorov Samsung Neo QLED 8K, Neo QLED 4K a OLED modelových radov 2023 s uhlopriečkou 55 až 85-palcov. Napríklad pri kúpe Neo QLED televízora QE55QN85CATXXH je celková cena aj s bonusom vo forme The Freestyle na 50 % hodnoty odporúčanej maloobchodnej ceny. Akcia prebieha v období od 6. marca do 9. apríla 2023 alebo do vypredania zásob.

Predobjednajte si vybrané tohtoročné televízory Neo QLED a OLED
a získajte ako bonus projektor The FreestyleZdroj: Samsung
Predobjednajte si vybrané tohtoročné televízory Neo QLED a OLED
a získajte ako bonus projektor The Freestyle

Neo QLED a OLED 2023

Tohtoročné modely Neo QLED a OLED naplno využívajú výkon umelej inteligencie. Neo QLED 8K s 64 neurálnymi sieťami zobrazia všetky detaily, bez ohľadu na vstupný signál. Neo QLED sú vybavené špičkovou funkciou Auto HDR Remastering, ktorá dokáže vďaka umelej inteligencii v reálnom čase prevádzať scény a efekty vo vysielaní so štandardným dynamickým rozsahom (SDR) na vysoký dynamický rozsah (HDR). 

Najnovší rad OLED televízorov je opäť vybavený technológiou Quantum Dot, ktorá je garantom pre zobrazenie presných a neskreslených farieb (certifikácia Pantone). Samosvietiace pixely zároveň zaručia maximálnu kontrolu podsvietenia a kontrastu. OLED televízory od Samsungu majú obnovovaciu frekvenciu 144 Hz a ako vôbec prvé získali certifikáciou AMD FreeSync Premium Pro, ktorá zaručuje dokonalý herný zážitok na OLED obrazovke. 

Samsung The FreestyleZdroj: TOUCHIT.sk
Samsung The Freestyle

Projektor The Freestyle 

Mobilný projektor The Freestyle dokáže obraz premietať na rovné povrchy s uhlopriečkou až 100-palcov. Predstavuje prenosný, výkonný a jednoduchý projektor, ktorý okrem toho, že umožňuje premietať videoobsah, je ho možné využiť aj na svetelné efekty ako dizajnovú lampu alebo dokonca ako smart televízor.

Partneri predpredaja

Predpredaj vybraných televízorov Neo QLED a OLED roka 2023 s bonusom vo forme mobilného projektora The Freestyle prebieha v značkových predajniach Samsung, v e-shope samsung.sk, v obchodných sieťach Nay, Planeo, Datart, Euronics, Andrea Shop, Play a v internetových obchodoch Alza.sk a Mall.sk.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Samsung.

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.