Spoločnosť omylom zverejnila obrázky jedného z pripravovaných modelov série Galaxy Note20.

Snímky boli prvýkrát zaznamenané ruským YouTuberom Techno Harry. Obrázky boli neúmyselne zverejnené na webovej stránke spoločnosti Samsung na Ukrajine. Je celkom vtipné, že sa nachádzali v spodnej časti stránky staršieho modelu Galaxy Note8.

Galaxy Note20 Ultra v prevedení „Mystic Bronze“ zobrazuje zostavu troch fotoaparátov. Farebné prevedenie nám trochu pripomína aj model Galaxy Note9, ktorý sa s podobnou farbou takisto objavil na trhu. 

Samsung Galaxy Note 20 Ultra Mystic Bronze

Zdroj: Samsung

Na ľavej strane zadnej steny sa nachádzajú tri kamery, senzory a LED blesk. Ostrovček s fotoaparátmi stále trochu vyčnieva nad chrbát zariadenia, ale samotné vyhotovenie odkrýva viac detailov a je vidieť trochu iný prístup.

Každý objektív má farebný akcent Mystic Bronze, čo pôsobí celkom luxusným dojmom. Predpokladáme, že ostatné verzie takisto ponúknu rovnakú dávku luxusu.

Pokiaľ sa pozrieme na dotykové pero, tak jeho vzhľad sa veľmi nezmení. Tlačidlá napájania a hlasitosti by sa mali nachádzať už na pravej strane. Pri predchádzajúcej generácii (Note10/10+) boli na ľavej, čo nebolo príliš praktické. 

Séria Galaxy Note20 bude predstavená už budúci mesiac počas online udalosti Unpacked, kde Samsung tiež plánuje predstaviť modely Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Fold 2 a Galaxy Tab S7. Je sa na čo tešiť.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

A.I. Maiden Power Gravy: Vypočujte si najlepšiu skladbu Iron Maiden, akú kedy vytvorila umelá inteligencia

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.