Rozširuje sa tak portfólio produktov Galaxy. 

Samsung sa už dávnejšie pustil do boja s konkurenciou na viacerých frontoch. Okrem mobilných telefónov či tabletov sa teraz rozhodol zabojovať aj o trh s inteligentnými reproduktormi. V týchto dňoch spolu so smartfónom Galaxy Note 9 a hodinkami Galaxy Watch predstavil totiž aj svoj prvý inteligentný reproduktor Galaxy Home.

Reproduktor Galaxy Home je vybavený vlastným hlasovým asistentom Bixby, ktorý spoločnosť dlhodobo vyvíja a vkladá do svojich mobilných telefónov. Pre začiatok interakcie s asistentom postačuje zvolať “Hi, Bixby” a Bixby ihneď zareaguje na požiadavku používateľa. Možnosti asistenta sú však obmedzené a nedokáže vyhovieť všetkému. V priebehu tohto roka taktiež nebude určite podporovať slovenčinu, no umožní komunikáciu v angličtine.

Pomocou reproduktora bude možné ovládať zariadenia v domácnosti integrované v SmartThings. K správnemu zachyteniu príkazov používateľa bude v reproduktore umiestnených až osem mikrofónov. Ďalšie podrobnosti o svojom inteligentnom reproduktore zverejní spoločnosť Samsung až v novembri na konferencii Samsung Developer.

Zdroj: AndroidCentral

Prečítajte si aj:

Ďalšia generácia hlasového asistenta Bixby príde s Galaxy Note 9

Značky: