Spoločnosť pripravuje novinku údajne iba pre Európu.

Tieto informácie sú pomerne prekvapujúce a na verejnosť sa dostali po prvýkrát. Kórejský výrobca tento rok predstavil v modelovom rade Galaxy S10 hneď štyri zariadenia a práve najmenší model sa aj teší pomerne dobrým predajom. Aj práve preto vnímame tento krok ako veľmi dobré rozhodnutie.

Dávnejšie sa objavili špekulácie, ktoré naznačovali, že pripravovaná novinka bude mať takmer 6,7-palcový displej. Tento rozmer môže byť už pre veľa používateľov neakceptovateľný. Práve 6,4-palcový displej z Note9 a zmenšujúce sa rámiky okolo, by mohli byť správnou cestou, kade by sa mohol menší zástupca modelového radu Note 10 vybrať. Pokiaľ by sme tipovali pomenovanie, tak najpravdepodobnejším môže byť práve označenie Galaxy Note 10e.

Modelový rad Galaxy S10

Samsung s najväčšou pravdepodobnosťou skutočne pripravuje dve verzie Note 10-ky s uvedením na vybrané trhy, s možným obmedzením iba na Európu. Podľa interných správ, by mal Samsung už zabezpečovať diely od svojich dodávateľov. Predstavenie noviniek je plánované na august 2019, takže je vysoko pravdepodobné, že o tomto (týchto) smartfóne budeme v najbližších týždňoch ešte veľa počuť.

Zdroj: TheBell

Prečítajte si aj:

Veľký fototest Huawei P30 Pro vs. Samsung Galaxy S10: Ktorá vlajková loď fotí lepšie?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.