Len dúfame, že nie ste poverčiví.

Zdroje z odvetvia tvrdia, že Note 10 by mohol v budúcom roku prísť so 6,66-palcovým displejom. Tieto informácie mali byť súčasťou komplexnejších špecifikácií, ktoré boli odovzdané divízii Samsung Display, aby mohla začať pracovať na nových SuperAmoled paneloch pre novú generáciu série Note.

Aktuálny Galaxy Note 9 má displej so 6,4-palcovou uhlopriečkou a za predpokladu, že pomer strán zostane rovnaký, tak ďalšia vlajková loď Note ponúkne približne o 8 % väčšiu plochu. Zatiaľ čo iPhone XS Max má 6,5-palcový displej a ak zoberiem v úvahu pomer strán a výrez v displeji, tak využiteľná čistá plocha displeja je skutočne menšia, ako v prípade Notu 9.

Jeden z troch modelov Galaxy S10 / S10+, vyplní veľkostnú medzeru so 6,44-palcovým displejom. Ďalšie dve verzie S10 by mali zostať na hodnote 5,8-palca, čo je rovnaká hodnota, ako v prípade aktuálnej menšej verzie – Galaxy S9.

Displej Galaxy Note 9 je už v súčasnosti najväčším Infinity displejom, aký kedy Samsung vyrobil. Dávnejšie sa objavilo aj kódové označenie pre Note 10 (Da Vinci), pričom počnúc modelovým radom Galaxy S10 môže Samsung zmeniť schému označovanie svojich vlajkových lodí pre rok 2019.

Je pomerne zaujímavé sledovať, ako skoro Samsung zadáva svoje požiadavky pre Note 10. Dlhším vývojom chce spoločnosť vytvoriť ešte lepší produkt. Napríklad projekt pre modelový rad Galaxy S10 bol dokončený už tento rok v apríli, pričom budeme musieť na odhalenie počkať až do februára budúceho roka.

Zdroj: TheBell

Prečítajte si aj:

Samsung nezaháľa: Galaxy A9 má štyri fotoaparáty na zadnej strane. Poznáme cenu a dostupnosť u nás (video)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.