Aktualizácia softvéru Samsung Gear Fit2 a Gear Fit2 Pro prináša nové fitness funkcie.

Pokiaľ ste vlastníkom jedného zo smart náramkov od spoločnosti Samsung, Gear Fit2 a Gear Fit2 Pro, môžete sa tešiť na aktualizáciu, ktorá prinesie aj ďalšie vylepšenia. Po aktualizácii sa tak objaví v zariadeniach Weight Management a Fitness Program. Za zmienku stojí aj malé vylepšenie používateľského rozhrania.

Aktualizácia prebehne celosvetovo. Nový Weight Management, alebo manažmet hmotnosti, vám umožní sledovať koľko cvičíte a aké potraviny konzumujete, čo uľahčuje sledovanie množstva kalórií, ktoré prijímate a ich následné spaľovanie. To vám uľahčí celkové sledovanie pokrokov pri chudnutí a tréningu.

Druhé užitočné vylepšenie, Fitness Program, umožňuje pripojiť vaše zariadenie Gear Fit2 k vášmu smartfónu, ktorý potom môžete synchronizovať s televízorom, aby ste mohli sledovať jednotlivé cvičenia na veľkej obrazovke počas tréningu.

Aktualizácia softvéru prináša aj niekoľko vylepšení v oblasti používateľského rozhrania, ako je prispôsobiteľná obrazovka s možnosťou deaktivácie a dve nové miniaplikácie. Multi-tréning, ktorý umožňujú rýchly prístup k rôznym typom tréningov a Súhrn zdravia, ktorý bude sledovať vašu aktivitu počas dňa.

Pokiaľ si chcete nainštalovať najnovšiu aktualizáciu pre zariadenia Gear Fit2 a Gear Fit2 Pro, prejdite do aplikácie Samsung Gear na vašom smartfóne.

zdroj: phonearena

Prečítajte si aj:

Garmin vívoactive 3 – športové hodinky s transflexným displejom

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.