Vlajková loď medzi televízormi ponúka 88-palcový obraz v 4K HDR kvalite.

Samsung oznámil, na slovenský trh uvádza svoj nový 88-palcový televízor QLED Q9. Ten bude dostupný u vybraných predajcov v priebehu septembra za odporúčanú maloobchodnú cenu 19 990 €.

Televízor Q9 ponúka 88-palcovú uhlopriečku a 4K HDR obraz. Podľa Samsungu sa vyznačuje jedinečnou kvalitou obrazu a špičkovým výkonom sprevádzaný elegantným dizajnom. Model získal rekordne vysoké hodnotenie najuznávanejšieho nemeckého časopisu o spotrebnej elektronike Video Magazine, ktorý model označil za „modelový príklad HDR TV“.

88-palcový model televízora QLED rozširuje súčasnú ponuku v modelovom rade QLED TV, ktorý zahŕňa aj televízory s uhlopriečkou 55, 65 a 75 palcov. QLED TV dokážu ako jediné televízory pokryť 100% farebného objemu a využívajú metal quantum dot obraz v škále sýtych a bohatých farebných odtieňov presne tak, ako bol zamýšľaný. Výrobca zdôrazňuje tiež pozoruhodný jas a široký farebný gamut, ktorý umožňuje zobraziť jemné farebné rozdiely a prechody kontrastov aj pri maximálnom jase.

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Inteligentný televízor Samsung QLED 7F

 

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit