Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť SAP  rozširuje ponuku svojich IT nástrojov, ktoré dáva v súvislosti so šírením koronavírusu k dispozícii bezplatne. Remote Work Pulse a Covid-19 Pre-Screen & Routing z portfólia riešení SAP Qualtrics na správu skúseností majú pomôcť firmám a organizáciám zmierniť dopady pandémie na ich fungovanie. Dostupné sú okamžite a pre všetkých.

„Žijeme v časoch, keď všetci musíme zvýšiť naše úsilie a navzájom si pomáhať. S okamžitou platnosťou preto sprístupňujeme vybrané nástroje na manažment skúseností. Budú zadarmo a k dispozícii pre všetky organizácie. Dúfame, že to pomôže zamestnancom, firmám, komunitám i vládam prekonať túto zložitú dobu,“ povedal Ryan Smith, zakladateľ a CEO spoločnosti Qualtrics, ktorú SAP získal v roku 2018.

Automatizácia odbremení zdravotníkov

Umývať si ruky, používať rúška a obmedziť styk s inými ľuďmi – to sú hlavné zásady, ktoré majú pomôcť obmedziť šírenie COVID-19. Úplnú izoláciu dosiahnuť nemožno – nový nástroj COVID-19 Pre-Screen & Routing však firmám či organizáciám umožní rýchlo identifikovať najrizikovejšie osoby alebo potenciálnych pacientov. Nemocnice a zdravotnícke zariadenia tak napríklad môžu rýchlo vyfiltrovať najvážnejšie prípady a poskytnúť im presné inštrukcie, kde a ako získajú pomoc.

Riešenie zároveň automatizuje rozšírenie aktuálnych a potrebných informácií medzi ľudí. Nemocniciam i firmám zavaleným žiadosťami o rovnaké informácie tak môže výrazne uvoľniť ruky. Zároveň im umožní sledovať trendy v žiadostiach a ukázať im, na čo sa pri informovaní verejnosti sústrediť.

Práca z domu bez straty produktivity

Hrozba šírenia vírusu vyhnala z kancelárií bezprecedentný počet zamestnancov na celom svete. Prácu z domu zaviedlo množstvo podnikov, ktorým to štýl práce dovoľuje. Zistiť, či je firma na home-office pripravená, umožňuje nástroj Remote Work Pulse.

Ten dá organizáciám odpovede nielen na otázky ich možností, ale pomôže im sledovať aj prevládajúce nálady medzi zamestnancami. Umožní im tak dostatočne včas zareagovať na akékoľvek prekážky a udržať vysokú produktivitu práce. Aj v období, keď sa zamestnanci nenachádzajú fyzicky na pracovisku, môže byť spolupráca naďalej úspešná.

Existujúci používatelia riešení SAP Qualtrics majú oba nástroje okamžite k dispozícii. Pre ostatných sú dostupné po bezplatnej registrácii.

Značky: