Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť SATRO s.r.o. umožňuje svojim zákazníkom sledovať aprílové športové udalosti aj filmové a seriálové premiéry vďaka dvom aprílovým kanálovým tipom  – staniciam JOJ Šport a AMC.

Kanálový tip JOJ Šport nájdu zákazníci  počas tohto mesiaca v ponuke SATROdigital MINI, MINI SK a MINI KOMPLET alebo v ponukách SATROanalog KDS. Kanálový tip AMC bude počas apríla v ponuke SATROdigital MINI, MINI SK a MINI KOMPLET.

Vďaka stanici JOJ Šport môžu zákazníci spoločnosti SATRO s.r.o. sledovať MS v ľadovom hokeji  hráčov do 18 rokov.   Majstrovstvá sveta sa tento rok hrajú vo fínskych mestách Espoo a Vantaa od 25. apríla do 05. mája 2024. Naši mladí hokejisti si vo svojej skupine A  (mesto Espoo) zmerajú sily postupne so súpermi z USA, Fínska, Lotyšska a Nórska. Slovenská reprezentácia začína svoje účinkovanie 25. apríla 2024, s obhajcom titulu – hokejistami USA.

„Stanica JOJ Šport bude našim kanálovým tipom aj v máji, takže MS v ľadovom hokeji skupiny A určite našim zákazníkom neuniknú“, hovorí Marek Michalík, marketingový manažér spoločnosti a pokračuje: „JOJ Šport bude aj v máji sprístupnená všetkým zákazníkom služby SATROdigital. V máji 2024 bude druhým našim kanálovým tipom detská stanica MINIMAX, ktorá bude prístupná všetkým zákazníkom služby SATROdigital aj SATROanalog.“

Značky: