Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť SecTec a.s., distribútor s pridanou hodnotou, pôsobiaci v oblasti IT, sa od februára 2018 stal novým distribútorom spoločnosti VMware, popredného svetového dodávateľa cloudovej infraštruktúry a riešení pre podnikovú mobilitu. Prispeje tak k implementácii technológií VMware na slovenskom trhu.

  „Spoločnosť SecTec ponúka svojim zákazníkom produkty a služby s pridanou hodnotou, pričom poskytuje inovatívne a sofistikované riešenia. Veľmi sa tešíme na spoluprácu so spoločnosťou VMware, ktorá dokonale dopĺňa naše portfólio a prispeje tak i k zvýšeniu kvality a komplexnosti nami ponúkaných riešení,“ uviedol Marek Král, riaditeľ spoločnosti SecTec, a.s.

Profil spoločnosti SecTec, a.s.:

Spoločnosť SecTec, a.s. je dynamická spoločnosť pôsobiaca na slovenskom IT trhu ako distribútor s pridanou hodnotou zameraný na bezpečnosť IT. Prostredníctvom odborníkov s dlhoročnými skúsenosťami poskytuje obchodné a technické know-how na vysokej úrovni. Dedikované tímy pre jednotlivé technológie poskytujú zákazníkom odbornosť a osobný prístup. V portfóliu je možné nájsť ponuku svetových technologických špičiek. Viac informácií nájdete na www.sectec.sk.

 

Značky: