Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, usporiadala dňa 24. novembra 2016 v hoteli Impozant seminár „GFI Software – riešenia v oblasti bezpečnosti a komunikácie“.

Workshop sa uskutočnil v spolupráci so spoločnosťou CReS, partnerom firmy GFI Software na slovenskom trhu, ktorá ponúka kompletné služby v oblasti IT, za pomoci ktorých pomáha zákazníkom zvyšovať úroveň a bezpečnosť IT prostredia za efektívne náklady. Seminár poskytol účastníkom informácie o bezpečnostných a komunikačných riešeniach GFI Software, vrátane GFI LanGuard, GFI WebMonitor, GFI Archiver, GFI MailEssentials a ďalších produktoch.

Podľa prieskumu urobeného medzi účastníkmi, t. j. IT administrátormi malých a stredne veľkých slovenských firiem,  najväčšie riziko v súčasnosti predstavujú sociálne siete, pričom firmy sa najviac obávajú hrozby ransomvéru (75 %) a neopatrnosti vlastných užívateľov (71 %). V nasledujúcich 12 mesiacoch sa chcú sústrediť predovšetkým na riešenie ochrany koncových bodov (54 %), archiváciu elektronickej pošty (41 %) a ochranu webového prístupu (36 %).

Značky: