Septembrové vydanie TOUCHIT už prišlo do novinových stánkov. Naši predplatitelia môžu aktuálne vydanie čítať cez mobilnú aplikáciu už teraz. Objednajte si ročné predplatné len za 16,50 eur. Ak ste predplatiteľ, máte na elektronický prístup automatický nárok. Aktivujte si aplikáciu tu. Časopis samozrejme poputuje aj do vašich poštových schránok.

V septembrovom TOUCHITe prinášame veľkú reportáž z výstavy IFA. Dočítate sa čo všetko bolo na IFE predstavené a čo bude dominovať vo vianočných nákupných košíkoch. Boli sme sa pozrieť aj na predstavenie novej škodovky a na novej Škoda Fabii sme si všímali najmä technologickú výbavu.

Pre školákov sme pripravili špeciálnu rubriku v ktorej sa venujeme výberu telefónu, herného počítača či ochrany detí na internete. Septembrový TOUCHIT je nabití množstvom testov. Otestovali sme smartfóny za nízke ceny, Samsung Galaxy Tab S4, inteligentný televízor od LG, Xiaomi Mi Notebook Air, robotický vysávač Xiaomi Mi Robot Vacuum či bezdrôtové nabíjačky.

Prinášame aj softvér na stiahnutie zadarmo, tentokrát ide o Ashampoo WinOptimizer 2018 a radíme ako využiť iPad naplno a nezabudli sme ani na užitočné tipy pre Microsoft Office. V našich súťažiach môžete zase vyhrať atraktívne ceny telefóny, klávesnicu, špeciálne okuliare či DVDčka. Zapojte sa do súťaží tu.

Nové vydanie už môžu naši predplatitelia čítať na svojom smartfóne či tablete a v týchto dňoch ho dostanú do svojich poštových schránok. Na vás ostatných čaká v novinových stánkoch iba za 1,99 eura, alebo si môžete objednať ročné predplatné len za 16,50 eura v našom eshope

To však nie je všetko, čítajte ďalej, čo všetko za dozviete v najnovšom čísle TOUCHIT. TOUCHIT je moderný časopis, pre ľudí, ktorí milujú technológie tak ako my v redakcii.

IFA Berlín: Vieme, čo si budeme kupovať pod stromček

Výstava IFA v Berlíne je vždy spojená s koncom prázdnin, pričom je naplánovaná tak, aby firmy ukázali to najlepšie, čo si pre nás pripravili na záver roka. Naša redakcia zatiaľ nevynechala žiadny ročník, máme totiž možnosť pozrieť trochu za oponu.

5+1 tipov na ešte dlhšiu výdrž batérie

Podľa výrobcov vydržia niektoré ich notebooky na batériu neuveriteľných 13 hodín. Keby to bola aspoň spolovice pravda, tlieskali by sme. Ale sami poznáte, že byť s notebookom bez elektriny čo i len 3 hodiny, začína byť trochu adrenalínové. Máme pre vás tipy, ako vyžmýkať batériu do posledného nabitého elektrolytu. Zázraky nečakajte, no pár desiatok minút navyše vám naše tipy prinesú.

Vyberáme si nový smartfón

Ceny smartfónov išli, ako sa hovorí, hore. To ste si asi všimli. Kúpiť si vlajkovú loď za 1000 eur je dnes celkom normálne. Na druhú stranu aj tie lacnejšie telefóny dnes majú podstatne viac možností ako pred niekoľkými rokmi. Oplatí sa teda kupovať drahý telefón, alebo je lepšie kúpiť lacnejší a uspokojiť sa s napohľad slabšou výbavou?

Test herných notebookov

Letné mesiace boli bohaté na nové prírastky do portfólia herných notebookov. V redakcii sa nám vystriedali zariadenia značiek Acer, ASUS, Lenovo aj HP s rozličnými konfiguráciami a viac či menej praktickými inováciami. Podrobne sme ich otestovali.

Bezdrôtové nabíjanie domov aj do auta

Bezdrôtové nabíjačky zažívajú druhú mladosť. Ich popularita výrazne stúpla po tom, ako sa na trh dostala aktuálna generácia iPhonov, ktoré podporujú aj bezdrôtové nabíjanie. Množstvo výrobcov vtedy oprášilo staré skladové zásoby a opätovne uviedlo na trh svoje produkty. Našťastie, do predaja prichádzajú aj novinky.

Nové vydanie už môžu naši predplatitelia čítať na svojom smartfóne či tablete a v týchto dňoch ho dostanú do svojich poštových schránok. Na vás ostatných čaká v novinových stánkoch iba za 1,99 eura, alebo si môžete objednať ročné predplatné len za 16,50 eura v našom eshope

Značky: