Na internet unikli nové tapety pre modely zo série Pixel 9, no aj ich farebné prevedenia.

Telefóny z radu Google Pixel 9 tento rok pútajú pozornosť výraznejšie ako predchádzajúce generácie. Google má totiž predstaviť v sérii viacero smartfónov, pričom s otvorením Google Store v Českej republike máme modely o niečo bližšie. Oficiálna distribúcia sa teda nakoniec síce nedostala na Slovensko, no kúpiť si smartfón zo susednej krajiny tiež nie je komplikované. Na jeseň sa majú v portfóliu produktov od Googlu ukázať ďalšie modely, ktoré možno zaujmú aj vás.

Google má tento rok rozšíriť portfólio svojich smartfónov, pričom v sérii by sa mohli ukázať až štyri modely. Pôvodné dohady nám tak potvrdzuje ďalší únik informácií, v rámci ktorého sa odhalili tapety aj farebné prevedenia zariadení. Google tak tento rok zrejme predsa predstaví štyri smartfóny v sérii Pixel 9.

Séria Pixel 9 v novom úniku

Posledné informácie, ktoré odkazujú na modelový rad Google Pixel 9, vychádzajú z interného zdroja Google. Ten poukazuje na štyri smartfóny z tejto série smartfónov, pričom jeden z nich je skladateľný. Pôvodné dohady o tom, že Pixel Fold 2 sa premenuje na Pixel 9 Pro Fold sa teda potvrdzujú ďalším únikom a zdá sa, že Google nakoniec skutočne telefón premenoval. V úniku sa dozvedáme o tom, aké farebné prevedenia telefóny ponúknu. Základný model a Pro verzie prídu v štyroch farbách, skladateľný model bude mať dve.

Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL (zľava)Zdroj: rozetked.me
Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL (zľava)

Model Pixel 9 v základnej verzii bude dostupný v zelenej, čiernej, ružovej a porcelánovej farbe. Pixel 9 Pro a Pro XL prídu v rovnakých farbách, pričom pôjde o hnedozelenú, čiernu, porcelánovú a ružovú. Odtiene ružovej sa však budú líšiť naprieč základným a Pro modelom. Únik však odkazuje aj na farby modelu Google Pixel 9 Pro Fold, ktorý bude v predaji v čiernej a porcelánovej, ktorá bude skôr do zlata.

V rámci úniku sa na internete objavili aj tapety smartfónov, ktoré môžete nájsť na Google Disku. Tieto tapety zdieľal portál Android Authority, ktorý uvádza, že ide o materiál z interného zdroja Googlu. Aj keď je teda predstavenie novej série smartfónov ešte pomerne ďaleko, Google je už v pokročilom štádiu jej príprav a séria Pixel 9 bude bezpochyby atraktívna pre mnohých fanúšikov.

Zdroj: androidauthority.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.