Čínska spoločnosť predstavila v obchode Vmall.com smartfón strednej triedy Honor 20i.

Na toto zariadenie začal výrobca prijímať aj predobjednávky. Najnovšie správy sú už oveľa konkrétnejšie, pretože včera začal Honor rozposielať pozvánky na globálnu konferenciu, ktorá sa bude konať 21. mája v Londýne.

Dátum predstavenia je veľmi dobre zašifrovaný v príklade v ľavej spodnej časti pozvánky. Tá ešte trefne napovedá, čo by malo byť hlavným lákadlom novej série Honor 20. Dva obrázky Tower bridge sú len ilustračné (uvedené v popise), ale predpokladáme, že novinky bude robiť presne to, čo je vyobrazené na pozvánke, pretože fotoaparát by mal dostať do svojej softvérovej výbavy režim Night mode. Môžeme teda očakávať veľmi dobré detaily a výrazné farby aj pri nočných fotografiách.

Zatiaľ zostáva záhadou, čo vlastne číslo 4 v rovnici vyjadruje. Môžeme sa domnievať, že aspoň jeden smartfón z radu, príde so štvoricou hlavných fotoaparátov. Budeme tak musieť počkať až do predstavenia, či to bude model Honor 20 alebo 20 Pro.

Štvorka môže rovnako vyjadrovať aj počet pripravovaných zariadení, ktoré sa 21. mája predstavia, vrátane modelu Honor 20 Lite, čo by mala byť globálna verzia Honor 20i.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Huawei P30: Menší a pre niekoho možno aj lepší smartfón ako P30 Pro (PRVÉ DOJMY)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.