Spoločnosť HONOR tento rok predstavila úspešný model Magic6 Pro. Tento smartfón sa na určitý čas stal najlepším fotomobilom sveta podľa rebríčku DxOMark. A aj keď bol predstavený ešte len nedávno počas konferencie Mobile World Congress v španielskej Barcelone, tak už teraz sa rozpráva o nástupcoch tohto modelu. Nová séria Magic7 je pritom už predmetom viacerých únikov, ktoré poukazujú aj na výbavu.

V únikoch sa zatiaľ objavujú len základné informácie o výbave. Už teraz je však jasné, že HONOR opäť zapracuje na fotoaparátoch telefónov, ktoré sa opäž môžu na nejaký čas stať najlepšími fotomobilmi sveta. Okrem toho ale HONOR vstúpi aj do súboja výrobcov, ktorí pracujú na čo najväčšej kapacite batérie. Aj séria Magic7 totiž bude mať zrejme nadpriemerné hodnoty kapacity batérie.

V sérii HONOR Magic7 môže byť až 6000 mAh batéria

Séria smartfónov HONOR Magic7 by mala opäť zapracovať na tom, aby konkurovala vlajkovým lodiam roku 2025. Základom tak má byť lepší fotoaparát, ktorý by mal opäť disponovať variabilnou clonou, na čo poukazuje aj čínsky leaker. Aké snímače modely nasadia zatiaľ nie je možné určiť, no ráta sa s tým, že HONOR využije nové snímače ako do základného Magic7, tak aj do prémiového Magic7 Pro.

Zdroj: Touchit.sk
HONOR Magic6 Pro pri jeho testoch

V poslednej dobe je však možné sledovať viaceré pokusy o zvýšenie kapacity batérií aj v kategórii prémiových smartfónov. S takýmto pokusom prišla aj spoločnosť OnePlus, ktorá údajne do pripravovaných modelov zo série OnePlus 13 nasadí až 6500 mAh batérie. Rovnako sa však s touto spoločnosťou spája aj možnosť využitia až 7000 mAh batérií, čo je hodnota, aká sa bežne v smartfónoch nevidí.

Rovnako by na dlhšej výdrži batérie mal zapracovať aj HONOR. Séria Magic7 by tak podľa únikov mala vsadiť na batériu, ktorá bude mať kapacitu približne 6000 mAh. Už v modeli HONOR Magic6 Pro pritom bolo možné nájsť až 5600 mAh batériu, ktorá zabezpečovala prácu so smartfónom na jedno nabitie aj na dlhšie ako jeden deň. Výdrž smartfónu na jedno nabitie sa však zrejme predĺži, na čo poukazujú aj tvrdenia známeho leakera.

Zdroj: gizmochina.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.