Skoršie úniky poukazujúce na odloženie predstavenia série Huawei P70 sa potvrdili.

Poprední výrobcovia smartfónov už vo väčšine svoje vlajkové lode na rok 2024 predstavili. Výnimkou je len pár výrobcov, medzi ktorých sa ráta aj čínska spoločnosť Huawei. Tá mala sériu Huawei P70 predstaviť pôvodne v marci, na čo poukazovali viaceré úniky a špekulácie. Predpredaje smartfónov pritom mali začať už 23. marca, no nakoniec sa tak neudialo. Predstavenie sa odložilo zatiaľ na neurčito.

Najnovšie úniky poukazujú na to, že by sa vlajková séria smartfónov mohla predstaviť už v najbližších týždňoch. Konkrétnejšie sa rozpráva len o období a odloženie predstavenia je potvrdené. Tieto informácie potvrdili aj predstavitelia spoločnosti, ktorí sa vyjadrovali na používateľskom fóre.

Série Huawei P70 v apríli alebo máji

Modelový rad Huawei P70 by sa mohol na trhu objaviť až o pár týždňov aj napriek skorším únikom. Tie poukazovali na predstavenie v marci, čo sa nakoniec neudialo. Mesiac je takmer na konci a žiadne predstavenie neprebehlo. Aj napriek informáciám o odložení predstavenia však stále existovala nádej, že výrobca svoje vlajkové lode predstaví. Tie mali ísť do predpredaja 23. marca, čo však vyvrátil aj predstaviteľ spoločnosti.

Huawei P60 ProZdroj: TOUCHIT
Huawei P60 Pro

Na používateľskom fóre spoločnosti Huawei sa objavila správa o predpredajoch, no predstaviteľ spoločnosti uviedol, že sú tieto informácie nepravdivé. Očakávaný dátum predstavenia sa teda posunul a zdá sa, že predstavenie prebehne v apríli alebo máji. Ak teda čakáte na odhalenie modelov zo série Huawei P70, pravdepodobne si ešte pár týždňov počkáte.

Podľa skorších únikov by sa Huawei mal sústrediť najmä na fotografickú výbavu smartfónov, pričom modely by mali mať tri snímače fotoaparátu. Displej má disponovať LTPO technológiou a veľkosť jeho uhlopriečky bude na úrovni 6,58 „, resp. 6,8 “ pre druhú verziu smartfónu. V sérii Huawei P70 by sa tak mohli objaviť hneď dva modely a ráta sa aj s globálnym predstavením.

Zdroj: xiaomiui.net

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.