Modely zo série Redmi Note 13 prídu už budúci týždeň.

Vlajkové lode spoločností vedia zaujať. Skutočný záujem je však zvyčajne o modely strednej triedy, ktoré používateľov lákajú na prijateľnú cenu a niekoľko kompromisov. Takouto strednou triedou majú byť aj pripravované novinky zo série Redmi Note 13, ktoré Xiaomi predstaví verejnosti už o niekoľko dní.

O čínskom predstavení niekoľkých modelov novej série informovali už viaceré úniky, ktoré poukazovali na skoré predstavenie týchto smartfónov. Teraz však Redmi prostredníctvom príspevku na sieti Weibo informuje o oficiálnom dátume predstavenia.

Séria Redmi Note 13 príde už budúci týždeň

Aj keď globálne predstavenie modelov zo série Redmi Note 13 prebehne až začiatkom budúceho roka, tak čínske odhalenie modelov sa blíži. Potvrdila to samotná značka Redmi prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti. Na plagáte k predstaveniu sa objavil dátum 21. september o 19.00 čínskeho času. Na Slovensku teda bude možné sledovať predstavenie o 13.00.

Redmi Note 12 Pro 5GZdroj: TOUCHIT
Redmi Note 12 Pro 5G

Predstavenie série Redmi Note 13 tak prebehne skôr ako odhalenie modelov zo série Xiaomi 13T. Zatiaľ nie je známe, ktoré modely sa v novej sérii od Redmi objavia, no ak bude výrobca využívať rovnakú taktiku ako minulý rok, tak sa počas udalosti ukážu celkovo až štyri modely.

Sledovanie predstavovania nebude jednoduché

Ako sme už spomenuli, predstavenie, ktoré bude určené pre Čínu, zatiaľ modely do Európy neprinesie. Čínske predstavenie pritom bude možné sledovať online, no s najväčšou pravdepodobnosťou len v čínštine. Prekladanie udalosti je vysoko nepravdepodobné. Očakáva sa však, že Xiaomi bude celú udalosť streamovať na viacerých platformách.

Čínske predstavenie smartfónov pritom prinesie na trh smartfóny, z ktorých budú neskôr vychádzať aj globálne modely. Špecifikácie smartfónov sa pritom už objavili v predcházajúcich únikoch a certifikáciách.

Zdroj: Redmi (Weibo)

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.