Všetky moderné televízory sú po stránke dizajnu takmer rovnaké. A práve preto je tu Serif TV (UE40LS001AU) od Samsungu s elegantným dizajnom, ktorý je navrhnutý tak, aby sa dopĺňal s nábytkom, no zároveň zachoval všetky moderné technológie. Jednoduchý, či retro dizajn je to, čo ešte stále množstvo zákazníkov preferuje a vyhľadáva.

Serif TV Samsung_nowat

Zaujímavý dizajn Serif TV z profilu, je v tvare veľkého písmena „I“. Navrhnutý bol v spolupráci s francúzskymi dizajnérmi, bratmi Bouroullec, ktorí sú známi svojimi exkluzívnymi dielami z oblasti nábytku. Televízor má efektný retro dizajn, ale to nič nemení na jeho výkone a možnostiach, ktoré sú nezmenené. TV beží na operačnom systéme Tizen, ktorý má upravené používateľské rozhranie tak, aby ladil k retro dizajnu televízora. Rozlíšenie je pri najväčšej uhlopriečke (40-palcov) až 4K, nechýba podpora všemožných aplikácií, samozrejmosťou sú všetky vstupy a výstupy, ako poznáme z „klasických“ moderných TV. Jediné a podstatné zmeny tohto televízora sú v dizajne a prostredí OS.

V zadnej časti má televízor efektný odnímateľný chrbát, vyrobený z tkaniny, pod ktorý schováte aj káble. Celé vyhotovenie a dizajn tohto zariadenia sa nám veľmi páči. Je to skutočnou raritou a prínosom pre používateľov, ktorí vyžadujú výkon a nové technológie schované v jednoduchom dizajne. Televízor je vhodný najmä pre domácnosti, ktoré sú ladené do retro, konzervatívneho alebo provensálskeho štýlu.

Serif TV Samsung6_nowat

Televízor je v ponuke v troch veľkostiach 40“ (101 cm / 4K), 30“ (76 cm / Full HD) a 24“ (60 cm / HD ). Predstavený bol už minulý rok, no veľa sa o ňom nehovorí, čo je škoda. Cena sa pohybuje od 1450 eur za 40“ palcovú 4K verziu.

Serif TV Samsung1_nowat

Kompletné špecifikácie Serif TV nájdete TU.

Zdroj : www.samsung.com

 

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE