Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp dnes oznamuje, že uvádza na trh pôsobivú obrazovku radu PN-Q s uhlopriečkou 90″. Sharp toho roku uviedol rad PN-Q s cieľom uspokojiť dopyt firiem po vysokokvalitnom, ale nákladovo efektívnom displeji pre signage a prezentácie. Po predstavení tohto modelu zahŕňa celý rad štyri veľkostné varianty s uhlopriečkami 60″, 70″, 80″ a 90″, a ponúka zákazníkom ten najlepší veľkoformátový displej práve pre ich priestory.

Rad PN-Q ponúka vynikajúcu kvalitu obrazu, ktorá je výsledkom použitia unikátnej technológie UV2A spoločnosti Sharp a najmodernejšej anti-glare povrchovej úpravy. Ponúka tiež možnosť vzdialeného prístupu pomocou rozhrania RS-232 alebo LAN, a umožňuje tak jednoduchú kontrolu obrazoviek namontovaných na ťažko prístupných miestach.

Teraz je k dispozícii aj dvojica veľkoformátových displejov z inovovaného radu Sharp PN-R. Nová generácia displejov PN-R s uhlopriečkami 60″ a 70″ a jasom 700 cd ponúka všestranné signage riešenie vhodné na nepretržité nasadenie. Sú navrhnuté na nepretržité použitie v rušnom prostredí a majú tenké, ohňovzdorné rámčeky, vďaka ktorým sa hodia na inštalácie na letiskách.

Rad PN-R ponúka unikátne možnosti inštalácie vrátane variantu s nakláňaním dopredu (face-down) alebo s nakláňaním dozadu (face-up) až o 90 stupňov a tiež režimy landscape a portrait. Displeje PN-R sú takisto vybavené rozširovacím slotom Mini OPS na jednoduché pridávanie ďalších funkcií displeja, okrem iného bezdrôtovej konektivity a integrácie širokej palety používateľských aplikácií.

Pre signage aplikácie, ktoré ako kľúčový ukazovateľ vyžadujú spoľahlivosť a mimoriadne výrazný dojem, je aktuálna generácia displejov radu PN-R k dispozícii aj v mimoriadne veľkej uhlopriečke 90″.

Ďalšie informácie o portfóliu Digital Signage od spoločnosti Sharp nájdete na www.sharp.sk

Značky: