Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp Electronics CEE dnes uviedla na trh nový 65-palcový interaktívny displej s plochou obrazovkou (IFPD), ktorý je určený pre pracovné skupiny.

Displej s plochou obrazovkou PN-VC651B je navrhnutý tak, aby ľuďom pomáhal zdieľať informácie v učebni alebo rokovacej miestnosti kreatívnejším a pútavejším spôsobom a inšpiroval publikum sa viac zapájať do diskusie a riešenia spoločného problému.

Displej s plochou obrazovkou PN-VC651B obsahuje všetky uznávané schopnosti zobrazovania od spoločnosti Sharp, vrátane rozlíšenia Full HD 1 920 x 1 080 pixelov s hladkým povrchom, ktorý je odolný proti oslneniu a prináša zážitok z rýchleho a citlivého dotyku. Šesťbodová viacdotyková technológia umožňuje dvom ľuďom pracovať spolu na obrazovke. Tento displej sa tiež dodáva so špeciálnymi softvérovými funkciami pre učiteľov, vrátane grafiky pre špecifický predmet a ponúka tiež kompatibilitu s ďalším vzdelávacím softvérom bielej tabule.

Sharp má bohaté dedičstvo vo vývoji a podpore inovácií na trhu s interaktívnym zobrazovaním. Displej s plochou obrazovkou PN-VC651B dopĺňa naše portfólio špičkových riešení, ktoré spĺňa požiadavky nových a rýchlo sa rozvíjajúcich trhov s cieľom poskytovať nákladovo efektívne riešenie, ktoré zmení učebne a kolaboratívne pracovné prostredie na inšpiráciu pre vyššiu produktivitu, lepšie nápady a rýchlejšie rozhodovanie,“ povedal Robert Hubluk, Sales Manager Visual Solutions, Sharp Electronics CEE.

65-palcový displej s plochou obrazovkou sa dodáva s interaktívnym softvérom OKTOPUS, ktorý ponúka nástroj na zdokonalené a efektívne písanie, kreslenie a pridávanie poznámok. Táto softvérová aplikácia je tiež kompatibilná s ďalšími typmi interaktívneho výučbového softvéru, ktorý pomáha zaistiť kontinuitu vyučovania a uspokojovať všetky potreby v učebni. Dva 15-wattové vstavané reproduktory a vstupný zdroj obrazu HDMI poskytujú kompletné riešenie na prezeranie a počúvanie audiovizuálneho obsahu.

Displej s plochou obrazovkou PN-VC651B je teraz v strednej a východnej Európe k dispozícii od partnerov spoločnosti Sharp.

Značky: