Podobných zariadení je na trhu množstvo, ale každé je niečím výnimočné.

Reproduktor SilverCrest SBLL 56 A1 je zaujímavý rôznymi LED efektami a má dobré konštrukčné spracovanie s pogumovaným zovňajškom. V útrobách ukrýva dva meniče s výkonom 2 x 2,8 W, ale reprodukcia je priemerná. Avšak, na bežné používanie pre nenáročného poslucháča je ideálny. Pod sieťovaným krytom reproduktorov sa nachádza množstvo RGB LED diód, ktoré vytvárajú rôzne efekty.

Voliteľných efektov je 5 a prepínajú sa tlačidlom. Ak ich nepovažujete za potrebné, dajú sa vypnúť. Reproduktor má v pravej časti ovládací panel, kde sa nachádza 5 tlačidiel, ktorými sa prepínajú skladby, reguluje hlasitosť, menia svetelné efekty a zariadenie sa zapína/vypína. Výhodou je integrovaný mikrofón, vďaka čomu je možné cez reproduktor uskutočňovať hovory.

Zariadenie komunikuje prostredníctvom Bluetooth 4.2, a taktiež má v spodnej časti 3,5 mm jack konektor, ku ktorému môžete pripojiť smartfón a prehrávať hudbu. V bezdrôtovom a drôtovom prenose je podstatný rozdiel, hlavne v hlasitosti reprodukcie, pričom po kábli je reprodukcia podstatnejšie intenzívnejšia, ale pri max. hlasitosti skresľuje. Kapacita batérie je 2000 mAh, čo postačuje na 5 hodín prehrávania hudby.

Zariadenie sa nabíja cez microUSB konektor. V balení sa nachádza reproduktor, nabíjací kábel, prepojovací kábel s 3,5 mm jack konektormi a manuál.

Cena: 30 EUR
Redakcia zakúpila: Lidl.sk

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE