motorola razr 5G vás udrží v spojení s tými, na ktorých záleží

Motorola predstavila prelom v oblasti technológií s prvým skladacím véčkom na svete a pri vývoji dizajnu nového razr tak, aby obsahoval podporu siete 5G. V prípade nedávno predstaveného modelu razr 5G bola základom procesu jeho návrhu spätná väzba od spotrebiteľov, ktorá vyústila do vzniku rovnováhy medzi ikonickým dizajnom a kompaktnou funkčnosťou.

Spoliehame sa na naše smartfóny, ako nikdy predtým, najmä keď prechádzame neistými časmi v rámci „nového normálu“, v ktorom sú používatelia smartfónov pripútaní k svojim zariadeniam a chcú spôsob, ako zostať v spojení, a pritom stále žiť v prítomnom okamihu. razr 5G so svojím novým sklápacím dizajnom poskytuje vhodné riešenie – zážitok z druhej obrazovky pomocou displeja Quick View.

Od prezerania upozornení a telefonovania až po realizáciu selfie a prehrávanie hudby – Quick View displej telefónu razr 5G vám umožňuje zažiť všetky tieto veci bez toho, aby museli otvárať telefón. To aj šetrí batériu.

Intuitívna domovská obrazovka umožňuje rýchlo prechádzať notifikáciami a rozhodnúť sa, čo treba urobiť okamžite a čo môže počkať. Cez displeji Quick View môžete volať a odpovedať na správy okamžite alebo odomknite telefón a využite hlavný Flex View displej naplno. Táto funkcia je navrhnutá tak, aby poskytovala ľahkosť a efektivitu, umožní vám tiež maximalizovať využitie razr 5G, keď je zatvorený. Tým znižujete šancu, že sa stratíte v záplave upozornení aplikácií a sústredíte sa hlavne na to, na čom záleží najviac.

motorola razr 5G

48 MPx fotoaparát s technológiou Quad Pixel sníma ostré a živé fotografie. So zatvoreným sklápacím telefónom takto realizujete selfie fotku s vysokým, rozlíšením. Oba displeje telefónu razr 5G umožňujú niekoľko zaujímavých funkcií fotoaparátu, ktoré nie sú na iných zariadeniach možné:

  • Fotoaparát s režimom Cartoon pomáha udržiavať zaostrenie objektu tak, že zobrazuje zábavnú animáciu na displeji Quick View, zatiaľ čo je aplikácia fotoaparátu otvorená na hlavnom displeji Flex View.
  • Okamžitá kontrola snímky zobrazuje po nasnímaní ukážku vašej fotografie na Quick View displeji.
  • Externý náhľad zrkadlí hľadáčik na displeji Quick View, takže všetci vidia, ako bude fotografia vyzerať

razr 5G vám dáva kontrolu do rúk, aby ste si mohli prispôsobiť svoje zážitky zo zobrazenia na displeji Quick View. Panel s aplikáciami vám umožňuje otvoriť si ktorúkoľvek aplikáciu, ktorú ste si stiahli, priamo na displeji Quick View, aby ste získali ďalšie funkcie bez nutnosti otvárania telefónu. A s funkciou Moje používateľské prostredie nechajte vyniknúť svoj osobný štýl a vytvorte si vlastné témy zariadenia výberom z jedinečných druhov písma, farieb a tvarov ikon – váš telefón bude jedinečný.

Aj keď je razr 5G zatvorený, s displejom Quick View môžete prehrávať skladby, dostávať pokyny navigácie, platiť pomocou jedného kliknutia a používať Asistenta Google.

razr 5G je celkovo ikonický sklápací telefón s moderným dizajnom, ktorý dokazuje, že najväčší vplyv môže mať tie najmenšie veci. Zmestí sa do vrecka, a pritom je výkonný. Minimálny, ale maximálne.

razr 5G je už dostupný na Slovensku od 1499 eur. Viac inforrmácií o motorola raz5G.

Redakčný test motorola razr 5G

motorola razr 5G: Skladací telefón, ktorý vás dostane (RECENZIA)

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.