Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Sviatok zamilovaných sa blíži a s tým aj zvýšený predaj darčekov od výmyslu sveta. A Slováci sú veľkí romantici, ukazuje to predaj na najväčšom zľavovom portále u nás, ZľavaDňa.

I keď ľudia nakupujú darčeky na Valentína aj niekoľko dní vopred, nielen 14. februára, a ich výber sa nemusí líšiť od bežných nákupov, platí, že najviac preferovaným valentínskym darčekom z pohľadu služieb sú večere. „Oproti bežným večeriam sa však vyznačujú tým, že ľudia sú za ne ochotní si aj priplatiť a predávajú sa luxusnejšie viacchodové menu,“ potvrdzuje riaditeľka ZľavaDňa, Svetlana Tarageľová. Čo sa týka Bratislavy, ľudia podľa predajov na ZľavaDňa strávia romantický večer napríklad v reštaurácii Parlamentka, kde ochutnajú 5-chodové menu, v hoteli Devín alebo si pochutia na sushi.

V tesnom závese za večerami sú privátne vstupy do wellness. „Tak napríklad vstup do privátneho deluxe spa so sektom, ovocím a pralinkami v hoteli Arcadia alebo privátneho wellnes v hoteli W v Bratislave sa nám tento rok vypredali v priebehu dvoch týždňov, minulý rok to boli skoro dva mesiace,“ doplnila Tarageľová.  Obľúbené sú aj párové masáže či pobyty na jednu noc s wellness a raňajkami v Bratislave a okolí.

Čo sa týka pobytov všeobecne, tak sú to jednoznačne romantické víkendy v kaštieľoch,“ dodáva. Medzi tovarmi zaujali ale napríklad i kondómy, ručne robené pralinky z pravej belgickej čokolády a tiež dámske košieľky či župany.

Tento rok je v ponuke ZľavaDňa v sekcii Valentín aj adrenalínová novinka – Zamilovaný zoskok. „Medzi 11. až 14. februárom môžu ľudia spoločne skočiť z bratislavského mosta LaFranconi bez rizika úrazu a otestovať si tak pevnosť svojej lásky. Lebo to už vás niekto musí naozaj veľmi lúbiť, keď pre vás skočí z mosta,“ dopĺňa Tarageľová. Kúpilo si ho niekoľko desiatok odvážlivcov.

Značky: