Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Školský rok je už v plnom prúde  a nech už patríte na stranu rodičov a vyslali ste svoje deti do školských lavíc alebo sa Vás štúdium stále týka, novinky od Trustu vám školskú rutinu určite spríjemnia.

Do školy

Či preferujete poznámky v podobe papierových zošitov alebo písanie na notebooku, nejakým spôsobom ich so sebou do školy dostať musíte. Štýlový batoh na notebook GXT 1255 Outlaw  ponúka kvalitné spracovanie aj materiály. Vnútorné usporiadanie batohu má veľkú polstrovanú priehradku na notebook s maximálnou veľkosťou 15,6 palcov a 4 prehľadné vrecká na príslušenstvo. Predná strana batohu je vybavená pevným „štítom“, ktorý pri páde chráni elektroniku. Dno batohu je vodeodolné a batoh má aj integrovanú pláštenku. V teplých dňoch zabezpečuje komfort počas nosenia priedušná zadná strana batohu. Čerešničkou na torte je postranný integrovaný USB port, ktorý umožňuje prepojiť zariadenie umiestnené v batohu (PowerBank, notebook) s ľubovoľným zariadením, ktoré chcete mať po ruke a poslúži tiež na dobíjanie mobilných zariadení.

V 3 farebných variantoch: čierna, zelená maskáčová „camo“

Odporúčaná maloobchodná cena : 65 eur

Po škole

Po vyučovaní prichádza čas na zábavu. GXT 838 Azor gaming combo set je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si za zábavu zvolili gaming. Herná kombinácia myši a klávesnice ponúka hneď niekoľko chytrých funkcií a klávesy pre lepší herný zážitok. RGB klávesnica ponúka 12 multimediálnych kláves alebo funkciu Anti-Ghosting, ktorá počas hrania zaistí presné zadanie pri súčasnom stlačení až ôsmich klávesov naraz. Ďalším skvelým doplnkom je prepínač herného režimu, ktorého aktiváciou zamedzíte náhodnému navráteniu na plochu pri stlačení klávesy so symbolom Windows. Druhou súčasťou setu je optická myš so šiestimi tlačidlami, ktorá je vybavená farebným RGB podsvietením či nastaviteľným rozlíšením v rozsahu 800 – 3 000 DPI. Obe časti pripojíte k počítaču cez USB.

Odporúčaná maloobchodná 26,90 eur

..napríklad aj na konzoly

A pretože nie každý je fanúšikom počítačového hrania, Trust ponúka aj alternatívu pre hráčov všetkých zariadení. Multiplatformový herný headset GXT 414 Zamak zaistí nefalšovaný herný zážitok vďaka prvotriednej kvalite zvuku, 53mm aktívne reproduktory Vám umožnia počuť aj to najtichšie zašušťanie protivníka. Pohodlné polstrované náušníky a nastaviteľný most sa pri používaní starajú o úplné pohodlie. Slúchadlá drží kvalitná robustná konštrukcia s kovovými prvkami. V prípade, že by ste headset chceli použiť len ako slúchadlá, mikrofón je možné odňať. K zariadeniu ho pripojíte 1m spleteným káblom a v prípade zapojenia do počítača možno predlžovacím káblom o 1 m nadstaviť. Pre chytré telefóny potom nechýba 1m kábel so zabudovaným mikrofónom.

Odporúčaná maloobchodná 65 eur.