Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prevádzkovateľ česko-slovenskej internetovej a satelitnej platformy Skylink začína už tretí rok vysielania so svojím programom.

Televízna stanica Skylink 7, dostupná exkluzívne zákazníkom Skylinku, oslávi tento týždeň narodeniny. Čo zaujímavé ponúkla za viac ako 700 dní vysielania?
Stanica prišla na svet 7. februára 2019 v spolupráci s vysielateľom platených staníc a postupne ponúkla aj vlastný obsah. Ako prvá uviedla komediálny seriál Vitajte vo Švédsku a športovú drámu Domáce ihrisko. Nasledovali ďalšie seriály, a nielen tak hocijaké, ale priamo z originálnej produkcie Canal+. Prvou lastovičkou sa stal napínavý seriál Zmijovisko a nasledovalo hneď niekoľko ďalších titulov – napríklad špionážny seriál Nelegálne alebo politická dráma Čierny barón.

Skylink 7 odvysiela aj druhú sériu dobre hodnoteného seriálu Čierny barón. Sieť intríg francúzskej politickej scény sa začne rozmotávať už dnes, 5. februára o 20.15 hod.

Na ďalšie novinky sa môžu naši zákazníci tešiť už čoskoro! Nezabudnite, že vybrané seriály z programu Skylink 7 je možné sledovať aj v našej internetovej televízii Skylink Live TV, ktorú majú všetci zákazníci v cene svojho balíčka.

Značky: