Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť M7 Group, ktorá prevádzkuje česko-slovenskú satelitnú platformu Skylink, pred rokom zaradila do vysielania stanicu Skylink 7.

Stanica Skylink 7 začala vysielať vo februári 2019 s cieľom priblížiť divákom Skylinku pestré a kvalitné programy rôznych žánrov a zároveň prináša novinky z oblasti televízneho vysielania. Od svojho vzniku priniesla na televízne obrazovky viac ako 580 programov, a to predovšetkým filmovú tvorbu, seriály pre deti aj dospelých, dokumenty, športové záznamy a koncerty vážnej a populárnej hudby. Exkluzívne uviedla seriál Domácí hřiště a komediálny seriál Vitajte vo Švédsku, ktoré sa tešia veľkej obľube.

Počas svojho ročného vysielania si získava Skylink 7 stále viac spokojných divákov. V novembri 2019 o novej stanici vedeli tri štvrtiny  našich zákazníkov a celá štvrtina sleduje nový program pravidelne.  A my už teraz pripravujeme množstvo noviniek, ktoré našich divákov určite potešia a vďaka žánrovej rôznorodosti si u nás príde na svoje skutočne každý.

V priebehu februára vyvrcholí druhá séria seriálu Domácí hřiště s futbalovým klubom Varg a jeho trénerkou Helenou. Legendárny moderátor motoristických programov Richard Hammond sa v sprievode kamier Discovery vydá na cestu po celom svete v programe Veľké stavby s Richardom Hammondom. Z dokumentárnej tvorby stanice Viasat History predstavíme seriál Najdivokejšie prežitie o rôznorodosti chovania divokých zvierat v prírode a seriál Londýn: Dvetisíc rokov histórie, ktorý pútavo priblíži históriu mesta, na čele s moderátorom Danom Jonesom.

A to zďaleka nie je všetko, čo pre našich divákov v tomto roku pripravujeme. Sledujte Skylink 7 a nechajte sa prekvapiť!

Všetky vyššie spomínané programy je možné sledovať tiež v internetovej televízii  Skylink Live TV  na mobile, tablete, PC alebo inteligentnom TV.

Skylink 7 je dostupný na pozícii č. 7 a je prístupný všetkým zákazníkom Skylinku.

Technické parametre pre naladenie predvoľby Skylink 7:
Satelit:                                   Astra 23,5°E
Kmitočet:                              12 344 MHz
Polarizácia:                           Horizontálna
FEC:                                        2/3
Symbolová rýchlosť:           29 900 kS/s
Norma:                                  DVB-S2/8PSK
Pilot:                                       OFF
FastScan                                7

 

 

Značky: