Dobrá správa pre používateľov tejto služby.

Microsoft sa v posledných mesiacoch často spomínal v súvislosti s tým, že pridával reklamy do svojich produktov vrátane operačného systému Windows. Reklamy sa objavovali na rôznych miestach a niekedy tam ostali (nový Outlook bez predplatného Microsoft 365), inokedy sa po čase vytratili.

Jednou zo služieb, kde by ste sa už nemali s reklamami stretávať, bude Skype. Microsoft oznámil novú testovaciu verziu 8.125.76.201, ktorá prináša možnosť tvorby obrázkov pomocou umelej inteligencie a najmä kompletne odstraňuje reklamy z tejto služby.

Microsoft s radosťou oznamuje, že Skype je teraz bez reklám“. Najnovšia aktualizácia odstraňuje všetky reklamy z kanálov Skype a celej platformy Skype, čím zabezpečuje plynulejšie, jednoduchšie a príjemnejšie používanie.

Pripomeňme, že verzia 8.125.76.201, ktorá je už bez reklám, je aktuálne dostupná iba pre používateľov testovacích verzií. V blízkej budúcnosti však bude sprístupnená aj pre širokú verejnosť.

Zdroj: Microsoft

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit