Autobusový dopravca Slovak Lines a slovenská taxi aplikácia HOPIN TAXI zahájili spoluprácu. Výsledkom je ešte lacnejšie a komfortnejšie cestovanie do najobľúbenejších miest v susednom Rakúsku.

V rámci cestovného lístka na viedenské letisko Schwechat alebo do centra Viedne v hodnote 10 eur získate okrem lístka na autobus v hodnote 5 eur aj jednorazovú jazdu taxíkom cez aplikáciu HOPIN TAXI v hodnote 8 eur. Vďaka tomu sa dopravíte na autobusovú stanicu alebo z nej priamo domov bez ďalších zbytočných výdavkov a svoj automobil tak budete môcť nechať doma.

Ponuka momentálne platí na linky spoločnosti Slovak Lines na trase Bratislava – Viedeň (vrátane zastávky na letisku Schwechat).

Jazdu v hodnote 8 eur získate po zadaní promo kódu do aplikácie HOPIN TAXI. Promo kód platí len v prvý deň cesty so Slovak Lines (do 24 h od zadania) a je možné ho využiť na jednu jazdu taxíkom. Ak cestuje celá rodina alebo skupina z jedného miesta, stačí objednať jeden taxík.

Ako použiť promo kód na jazdu s HOPIN TAXI aplikáciou?

Po tom, čo si zakúpite združený cestovný lístok za 10 eur, vám bude na e-mail zaslaný 9-miestny promo kód, vďaka ktorému získate kredit na jazdu HOPIN taxíkom v hodnote 8 eur. Ak ešte nemáte taxi aplikáciu v mobile, stiahnuť si ju môžete nižšie:

Google Play
App Store

Po stiahnutí a spustení aplikácie HOPIN TAXI stačí pred objednaním taxíka zadať promo kód a kredit sa pripočíta automaticky okamžite. Pre využívanie aplikácie nie je potrebná registrácia. Vo vozidlách HOPINu je možné platiť okrem promo kódu aj hotovosťou a platobnou kartou.

Ako si objednať taxík cez HOPIN TAXI?

Počkajte, kým vás aplikácia lokalizuje a následne potvrďte svoju polohu. Taktiež je možné vybrať si aj iné miesto vyzdvihnutia. Na mape vidíte taxíky okamžite. V nastaveniach si môžete vyberať podľa vami zvolených kritérií, napríklad taxík, ktorý je najlacnejší, najbližší alebo s najlepším hodnotením. Po objednaní taxíka je možné jeho príchod sledovať online.