Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group, informuje o premiére nového seriálu Vitajte vo Švédsku, ktorý bude exkluzívne dostupný na programe Skylink 7.

Ako sme už informovali, 7. februára 2019 spustil Skylink vlastnú televíznu stanicu s názvom Skylink 7. Program ponúka prierez platenou ponukou, ale tiež praktické informácie a najčerstvejšie novinky týkajúce sa satelitnej a internetovej televízie Skylink.

Novinkou a ďalšou skvelou správou je, že len program Skylink 7 divákom exkluzívne prinesie komediálny seriál Vitajte vo Švédsku, ktorý bude mať svoju televíznu premiéru 28. 4. o 18:00. Seriál mapuje trampoty newyorského tridsiatnika Bruca Evansa, ktorý sa za svojou láskou Emmou vydá do Štokholmu. Stret spoločenských zvyklostí oboch národov ho vystaví mnohým komickým, niekedy až trápnym situáciám.

Za hlavnou úlohou Bruca a zároveň scenárom seriálu stojí mladý a talentovaný Greg Poehler. V seriáli diváci uvidia i obľúbených komediálnych hercov. Patrick Duffy (Dallas, Krok za krokom) hrá Brucovho otca, dobrosrdečného, ale staromódneho starostu amerického malomesta, ktorý sa stále nezžil s myšlienkou syna žijúceho v natoľko kultúrne odlišnej krajine. Epizódnu úlohu si zahral i známy komik Will Ferrell (Zoolander 1 a 2, Starsky&Hutch) a všetko nasviedča tomu, že o vtipné situácie nebude núdza.

Nenechajte si ujsť premiéru prvého dielu už 28. 4. o 18.00. Na ďalšie nové diely sa na Skylink 7 môžete tešiť pravidelne každú nedeľu v rovnakom čase. Kto nestihne premiéru ani reprízy každej epizódy v nasledujúcom týždni, môže si ich dodatočne pozrieť v aplikácii Skylink Live TV, sekcia Skylink 7.

Program Skylink 7 je prístupný všetkým zákazníkom Skylinku a nájdete alebo naladíte ho na pozícii č. 7.

Technické parametre pre naladenie predvoľby Skylink 7:

Satelit:                                    Astra 23,5°E

Kmitočet:                               12 344 MHz

Polarizácia:                            Horizontálna

FEC:                                        2/3

Symbolová rýchlosť:           29 900 kS/s

Norma:                                   DVB-S2/8PSK

Pilot:                                       OFF

FastScan                 7

 

 

Značky: