Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V jedinej slovenskej 4K IPTV sieti pribudol Love Nature 4K kanál, prvý vo veľmi vysokom rozlíšení a v češtine. Pre Antik Telecom je to už desiaty UHD program v ponuke.

Posledné dni priniesli ďalší dôkaz o rastúcej ponuke TV vysielania vo veľmi vysokom rozlíšení. Doteraz chýbajúci dokumentárny obsah obohatil príchod stanice Love Nature 4K do portfólia Antik Telecomu. V doteraz nevídanej kvalite obrazu prináša stovky hodín prírodovedných dokumentov a ďalších zaujímavostí pre fanúšikov dobrodružstva v divočine, rastlín a zvierat v ich prirodzenom prostredí. Program je zaradený do Prémiového balíka v celom optickom pokrytí Antiku, pričom do konca januára je zadarmo aj v Základnom balíku dostupnom pre všetkých TV klientov operátora.

„Love Nature 4K doniesol na Slovensko skutočne neobvyklú kvalitu obrazu,“ netají sa spokojnosťou Vlastimil Lakatoš, produktový manažér TV služieb Antik Telecom. „Farebné prevedenie a prírodné detaily na stále dostupnejších obrazovkách s veľkými uhlopriečkami sú neskutočne krásne.“

Love Nature 4K je už desiatou stanicou v rozlíšení 4K v portfóliu Antik Telecom, kde sa veľmi vysoké rozlíšenie stalo súčasťou produktovej stratégie. V programovej štruktúre možno aktuálne nájsť aj prírodovedné seriály Dogs with Extraordinary Jobs, Monkey Island alebo Great Blue Dive. Antik je jediný relevantný slovenský operátor, ktorý už tretí rok poskytuje televízne služby v tomto progresívnom štandarde kopírujúcom raketový nástup cenovo dostupných veľkých UHD televízorov. Love Nature 4K je k dispozícii v kvalite 3840×2160 pixelov, 50 snímok za sekundu, HDR, efektívnom HEVC kodeku a šírkou pásma 17 mbps.

Značky: