McDonald’s spúšťa na Slovensku prvú prevádzku v rámci konceptu reštaurácií novej generácie.

Základom tohto konceptu je využitie samoobslužných digitálnych kioskov, pomocou ktorých si môžu používatelia objednať jedlo. Takéto kiosky nájdete v mnohých reštauráciách McDonald’s v zahraničí, u nás zatiaľ neboli dostupné.

To sa však teraz mení. Prvou reštauráciou, ktorá kiosky ponúka, je pobočka v OC Bory Mall v Bratislave. Tá je vybavená 3 obojstrannými objednávkovými kioskami. Súbežne si teda môže objednávať jedlo až 6 ľudí. Aj naďalej si ho môžete objednať pri pulte, kde sú k dispozícii 2 štandardné pokladne.

Novému konceptu bola prispôsobená aj kuchyňa, ktorá prešla rozsiahlou prestavbou a zmenou systému manažmentu práce. V poradí ďalšími reštauráciami McDonald’s, v ktorých budú najbližšie tieto kiosky inštalované, sú prevádzky v Bratislave v OC Centrál a na Prievozskej ulici.

Samoobslužný digitálny kiosk v McDonald’s v Bory Mall

Zdroj: McDonald’s

Prečítajte si aj:

Od februára už zaplatíme na pobočkách Slovenskej pošty aj platobnou kartou. Pošta to ohlasuje s veľkou pompou, čo ešte pribudne? (Video)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit