Nová streamovacia služba príde na náš trh v roku 2022.

VÍŤAZ je pracovný názov šesťdielnej dramedy, ktorú v týchto dňoch pre HBO natáča režisér Jan Hřebejk. Zároveň ide o prvý slovenský seriál z produkcie Max Original – ide o originálnu tvorbu od HBO priamo pre streamovaciu platformu HBO Max.

V hlavnej úlohe seriálu sa predstavia Ady Hajdu, Ivana Chýlková, Milan Ondrík a Petra Dubayová. Scenáristami sú Zuzana Dzurindová a Peter Nagy. Seriál hovorí o slovenskom premiérovi, ktorý opúšťa svoju úspešnú kariéru politika a vracia do bežného života. Následne zisťuje, že doma nemá takú moc, na akú bol vo svojej funkcii zvyknutý.

Dá sa predpokladať, že Zuzana Dzurindová vychádzala pri písaní scenára aj z vlastných skúseností, nakoľko je dcérou Mikuláša Dzurindu. Seriál je prvým hraným projektom, ktorý vzniká pod hlavičkou HBO Max Original a zároveň ide o prvý rýdzo slovenských seriál, na ktorom sa podieľa spoločnosť HBO.

Služba HBO Max príde do Európy už o niekoľko dní a následne sa v roku 2022 rozšíri do ďalších krajín vrátane Slovenska. Detailnejšie informácie o tejto službe si môžete prečítať TU.

Zdroj: HBO

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit