Bratislavský bikesharing Slovnaft BAjk prichádza s novým kreditným programom pre príležitostných cyklistov. Pri dennom programe sa znižuje depozit z pôvodných 70 eur na 30 eur.

Bratislavský bikesharing Slovnaft BAjk prináša ďalšie  novinky pre užívateľov. Služba rozširuje svoju ponuku o nový kreditný program vytvorený pre príležitostných cyklistov. Reaguje tak na dopyt verejnosti po programe, ktorý je možné využiť jednorazovo, bez blokovania depozitu za požičanie bicykla. Zmena tiež nastala pri dennom programe určenom najmä turistom a návštevníkom Bratislavy, kde sa znížila hodnota dočasne zablokovanej sumy.

Nový kreditný program funguje jednoducho. Užívateľ si ho zakúpi za 12 eur cez stránku slovnaftbajk.sk alebo mobilnú aplikáciu Slovnaft BAjk, ktorú si môže stiahnuť na Google Play alebo v App Store. Táto suma predstavuje kredit, ktorý je možné využívať bez akéhokoľvek časového obmedzenia. Každá jazda je spoplatnená a jej cena sa odpočítava z 12-eurového kreditu. Prvá hodina jazdy stojí 60 centov a každá ďalšia začatá hodina 1,2 eura. Užívateľ pritom nemusí myslieť na exspiráciu svojho programu.

Prevádzkovateľ rozšíril ponuku o nový program na základe požiadaviek verejnosti. Cyklisti totiž mali záujem aj o jednorazové jazdy bez blokovania depozitu. Promo program za 1 euro však ukázal, že nízka cena služby vedie k ničeniu bicyklov, prípadne k odcudzovaniu majetku. Preto bolo potrebné nastaviť cenu kreditu tak, aby odradila prípadných vandalov.

Okrem nového programu prichádza služba s ďalšou novinkou. Na základe podnetov užívateľov sa znižuje depozit za denný program určený turistom. Okrem samotnej ceny programu 6 eur bolo doteraz potrebné počítať aj so zablokovaním depozitu za požičanie bicykla v hodnote 70 eur. Aktuálna suma depozitu klesla na 30 eur.

 Do systému Slovnaft BAjk sa doposiaľ registrovalo takmer 50 000 ľudí, ktorí spolu spravili viac ako 362 000 jázd.

Značky: