Vyznačovať sa budú aj netradičným dizajnom nabíjacieho puzdra.

Spoločnosť Nothing predstaví svoj prvý produkt už 27. júla. Teraz nám generálny riaditeľ spoločnosti Carl Pei prezradil niekoľko zaujímavých detailov. Slúchadlá budú na trh uvedené s polopriehľadným puzdrom, ktoré bude mať batériu s kapacitou až 570 mAh a bude podporovať rýchle káblové i bezdrôtové nabíjanie.

Výdrž batérie bude údajne až 24 hodín so zapnutým ANC alebo 36 hodín bez použitia tejto funkcie. Za praktické pritom považujeme rýchle káblové nabíjanie, ktoré dokáže po 10 minútovom pripojení k nabíjačke poskytnúť 6 až 8 hodín prehrávania.

Puzdro a slúchadlá budú mať priehľadné prvky a generálny riaditeľ prezradil, že bolo veľmi ťažké to dosiahnuť. Na správne fungovanie slúchadiel je potrebné zabudovať mikrofóny, batérie, Bluetooth moduly a antény. Ak majú slúchadlá vyzerať pekne ako celok, po stránke dizajnu išlo o pomerne veľkú výzvu.

Nothing ear (1)

Puzdro Nothing ear (1), Zdroj: GSMArena

Dôvodom, prečo sa spoločnosť Nothing rozhodla uviesť ako prvý produkt TWS slúchadlá je ten, že očakáva stále rastúci záujem o tento typ zariadenia. Transparentný dizajn je pokusom spoločnosti vyniknúť v rade slúchadiel, ktoré sú väčšinou biele a majú stopky, vrátane Apple, Huawei, Xiaomi, Realme a napríklad aj Haylou.

Slúchadlá Nothing ear (1) sa už vo výrobe, čo potvrdil aj Carl Pei. Ďalej uviedol, že ďalší produkt by mal byť uvedený do konca roka, ďalšie podrobnosti však nezverejnil.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Veľké porovnanie slúchadiel Haylou: Ktoré si vybrať?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.