Ten iba potvrdil skoršie úniky.

Koncom februára sme informovali, že OnePlus pracuje na nových TWS slúchadlách, ktoré by sa mali stať súčasťou modelového radu Nord. Na základe tohto zaradenia je zrejmé, že tieto nové slúchadlá budú patriť do strednej triedy aj cenou.

Pokým už dávnejšie sme sa mohli pozrieť na rendery prvých slúchadiel série Nord, teraz sa už objavili na skutočných fotografiách. Okrem toho sa dozvedáme, že prešli certifikáciou FCC, bola zverejnená kapacita batérie a poznáme aj obsah predajného balenia.

Na slúchadlách sa bude nachádzať malá dotyková plocha, pričom po dizajnovej stránke sú Nord Buds tak trochu netradičné. Môže za to predovšetkým krátka “stopka”, ktorá pripomína slúchadlá série WF od Sony.

OnePlus Nord Buds by mali byť vybavené nabíjacím puzdrom (označenie E505A) so 480 mAh batériou, pričom jedno slúchadlo (označenie E505AL + E505AR) obsahuje batériu s kapacitou 41 mAh. Na základe zverejnených obrázkov to vyzerá tak, že v balení slúchadiel sa bude nachádzať aj kábel USB-A – USB-C.

Keďže TWS slúchadlá Nord Buds budú patriť do strednej triedy, k tomu by mala byť prispôsobená aj cena. Predpokladáme, že tá nebude vyššia ako 99 eur.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.