Na nové TWS slúchadlá od Sony čakáme niekoľko mesiacov.

O štvrtom zástupcovi radu WF sledujeme pribúdajúce informácie, ktoré nám poskytujú základnú predstavu o tom, čo čakať. Najnovšie uniklo promo video, ktoré odhaľuje všetky hlavné funkcie a prednosti slúchadiel WF-1000XM4. Slúchadlá obsahujú úplne nový procesor V1, ako aj nové meniče. Aktívne potlačenie hluku by malo byť lepšie ako kedykoľvek predtým, vďaka vnútornému a vonkajšiemu modulu na potlačenie hluku.

Video okrem iného predstavuje funkciu speak-to-chat, ako aj automatické adaptívne potlačenie hluku a ambientné profily a profily prispôsobiteľné podľa polohy. Chýbať samozrejme nebudú ani používateľsky nastaviteľné profily. Medzi ďalšie prednosti týchto slúchadiel patrí podpora štandardu Bluetooth s vysokým rozlíšením, Hi-Res Audio, 360 Reality Audio a technológia optimalizácie zvuku DSEE EXTREME.

Model WF-1000XM4 má identické možnosti handsfree ako model WH-1000XM4, vrátane možnosti duálneho pripojenia s funkciou Precise Voice Pickup, ktorá výrazne zlepšuje kvalitu zvuku počas hovoru. WF-1000XM4 sú tiež certifikované podľa IPX4, takže by mali byť konečne vhodné aj na športovanie. Dážď a pot by mali zvládnuť úplne bez problémov. Nezabudlo sa ani na asistentov Alexa aj Google.

Sony deklaruje celkovú výdrž 24 hodín, čo znamená, že slúchadlá s 8 výdržou nabijete v puzdre s USB-C konektorom a bezdrôtovým nabíjaním ešte 2×. Slúchadlá podporujú rýchle nabíjanie, ktoré za 5 minút na nabíjačke umožní až hodinu počúvania.

Oficiálna cena a dostupnosť nie sú známe, ale očakávame, že WF-1000XM4 v čiernom zlate alebo platinovom striebre bude možné zakúpiť za cenu približne 280 eur. Očakávaná cena je tak až o 30 eur vyššia ako pri modeli XM3.

Priamy odkaz na YouTube.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Recenzia Sony WH-1000XM4: Kvalita a top možnosti v hlavových slúchadlách

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.