SmartCam PT je plne otočná Wi-Fi IP kamera, vhodná do menších prevádzok alebo domácností.

Hlavným benefitom kamery je Full HD rozlíšenie, ktoré je poznať. Okrem toho má množstvo užitočne použiteľných funkcií, ako napr. aktívne sledovanie označeného objektu, automatické sledovanie objektu, ktorý vydáva zvuk, detekciu pohybu, obojsmerné audio, nočné IR videnie a WDR. WDR je pritom funkcia kompenzácie protisvetla, ktorá je dobre použiteľná v prostredí s vysokým kontrastom.

Kamera nahráva záznam na microSD kartu a vďaka cloudovému riešeniu je možné sledovať obraz a nastavovať kameru aj mimo domácej Wi-Fi siete. Kompletná inštalácia kamery nezaberie viac ako 5 minút. Má jedno Wi-Fi párovacie tlačidlo, ktorým ju spojíte s domácou sieťou, vytvoríte si konto a môžete používať.

Párovanie a ovládanie kamery prebieha cez aplikáciu, ktorá je dostupná pre iOS a Android zariadenia. Chválime jej jednoduchosť a intuitívne ovládanie. V balení nájdete kameru, stojan na stenu, napájací adaptér a návod.

Cena: od 130 EUR
Zapožičal: Samsung

Tento článok vyšiel aj v tlačenom májovom vydaní TOUCHIT č. 5/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE