Ponúkajú výhodný pomer cena/výkon.

Alcatel predstavil na výstave MWC 2019 svoje novinky zo segmentu smartfónov. V Barcelone oficiálne oznámil vynovenú verziu modelu Alcatel 3 a ukázal aj novinku zo segmentu cenovo dostupných modelov.

Alcatel 3 je smartfón, ktorý je predstavuje aspoň dočasne to najlepšie, čo má táto značka v ponuke. Telefón ponúka 5,9-palcový HD+ displej s malým výrezom.

Poháňa ho procesor Snapdragon 439 a kombinácia 4 GB RAM + 64 GB úložisko. Novinka má vo výbave aj zadný snímač odtlačkov prstov a duálny fotoaparát 13 + 5 Mpx. Nechýba ani NFC, 3,5 mm jack a micro USB port s podporou 10 W nabíjania.

Telefón sa dostane do predaja v máji za 189 eur. Pozornosť si zaslúži aj jeho zadná strana, ktorá je dvojfarebná.

Alcatel 3

Alcatel 1s je určený pre používateľov, ktorí hľadajú dobre použiteľný smartfón za čo najmenej peňazí. Jeho cena je 109 eur, takisto bude v predaji od mája.

Model 1s má vo výbave 5,5-palcový HD+ displej, 8-jadrový procesor a kombináciu 3 GB RAM + 32 GB úložisko. Telefón poteší operačným systémom Android 9.0 a vzhľadom k cene aj duálnym fotoaparátom s rozlíšením až 16 + 2 Mpx.

Alcatel 1s

Prečítajte si aj:

Huawei Mate X oficiálne: Budúcnosť je tu a stojí 2300 eur (doplnené o redakčné video)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit